vrijdag 11 mei 2018

Gerard Tebroke Memorialloop - Nieuwsflits 3 - GUV 5 km loop en Businessrun

Gaat het team van Tebroke bij de Businessrun voor een podiumplaats?
Zaterdag 19 mei a.s. wordt het centrum van Aalten weer omgetoverd tot een heuse atletiek-arena. Dan vindt namelijk de 18e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop plaats. Het hardloopspektakel van AVA`70 trekt jaarlijks honderden deelnemers naar het dorp en zij kunnen rekenen op de aanmoedigingen van het talrijke publiek. De finish vindt plaats op de sfeervol ingerichte Markt! 

GUV 5 kilometerloop en GUV Businessrun 'een prachtige uitdaging voor elke hardloper'

Het sluitstuk van het programma van de 18e editie van de GTM-loop vormt de GUV 5 kilometerloop. Ook de Businessrun valt hieronder, dus het is een groot peloton, dat hierbij in actie komt. Het startschot wordt gegeven om 19.15 uur op de Markt. Er wordt eerst een kleine ronde gelopen van 1 kilometer, gevolgd door 2 rondes  van 2 kilometer.

De lopers en loopsters kunnen een pittig en afwisselend parcours verwachten, met korte klimmetjes, asfalt en klinkerwegen. Onderweg is het echter ook zeker genieten geblazen. De doorkomsten over de Markt zorgen dikwijls voor een extra stoot adrenaline. Dat doet zeker ook de passage door café Leuven. Dit gedeelte is deze editie wederom opgenomen in het parcours en er zal maar liefst 3 keer door de horecagelegenheid worden gerent. Binnenkomst via de achterzijde, vervolgens door de zaal, het café en dan via de voorzijde weer de weg op richting de prachtig ingerichte hardlooparena op de Markt.De GUV Bedrijvenloop maakt deel uit van de GUV 5 kilometerrun. Een team dat deelneemt aan de Bedrijvenloop bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers, die allemaal individueel 5 kilometer afleggen. De totaal tijd van de beste 3 atleten bepaalt de uitslag van het team, dat kan bestaan uit heren, dames of een mix van beide.

De organisatie heeft besloten om de helft van het inschrijfgeld beschikbaar te stellen aan een lokaal, goed doel, namelijk het project: “Er een potje van maken!” Hierbij hebben ouderen gratis de mogelijkheid om gezellig te dineren in een Aaltense horecagelegenheid

De volgende bedrijven (20!) hebben zich al aangemeld voor de GUV Businessrun:
Eggink Maalderink Garantiemakelaars, Dorset Group, Klaassen Groep B.V. Dinxperlo, Licotec Daklicht B.V. Duiven, Triott Ottevanger Milling Engeneers B.V., Gemeente Aalten, Vaags Molenbouw, Slingeland Dierenartsen Achterhoek, Alfa Accountants en adviseur, Bambi Kinderopvang, GUV (2 teams), Team Tebroke, Rabobank Noord- en Oost Achterhoek (2 teams), Estinea, Juwelier Meerdink, Reinders (2 teams), Spar Wubbels Bredevoort

De GUV 5 kilometerloop en de GUV Businessrun is in alle opzichten een prachtige krachtmeting om een mooie prestatie neer te zetten! Inschrijving is mogelijk via de site: www.gerardtebrokeloop.nl of www.ava70.nl Als je inschrijft voor zondagavond 13 mei a.s. 23.59 uur, krijg je een startnummer met je eigen naam. Laat je uitdagen en schrijf vandaag nog in! 

Geen opmerkingen: