donderdag 17 mei 2018

Gerard Tebroke Memorialloop - Nieuwsflits 5 - Schitterende prijzentafel

De organisatie heeft het prijzenpakket in vergelijking met voorgaande jaren nog verder uitgebreid
Zaterdag 19 mei a.s. wordt het centrum van Aalten weer omgetoverd tot een heuse atletiek-arena. Dan vindt namelijk de 18e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop plaats. Het hardloopspektakel van AVA`70 trekt jaarlijks honderden deelnemers naar het dorp en zij kunnen rekenen op de aanmoedigingen van het talrijke publiek. De start en finish vindt plaats op de sfeervol en volledig nieuw ingerichte Markt. Hoe het zaterdag ook afloopt en wie er ook als eerste over de finish komt…niemand gaat zaterdag met lege handen naar huis. Alle deelnemers vallen in de prijzen. Uiteraard zijn er bekers voor de winnaars, veel bekers. De organisatie heeft het prijzenpakket in vergelijking met voorgaande jaren nog verder uitgebreid.

Bij de Intertoys Kidsrun 850 en 1700 meter krijgen de nummers 1, 2 en 3 bij de jongens en meisjes een fraaie beker. Dit is ook het geval bij de GUV Scholierenrun, waar zowel voor de eerste, als ook de tweede klassers 6 bekers beschikbaar zijn, 3 voor de jongens en 3 voor de meisjes. Bij de GUV 5 kilometerrun zijn er bekers in de verschillende leeftijdsklassen, te weten: Senioren, 40+, 50+ en 60+ en dit geldt voor de Dames en Heren. Bij de GUV Businessrun zijn ook de 3 podiumplekken goed voor een beker. Alle 48 (!) bekers zijn beschikbaar gesteld door Kees Schaak, Sportprijzenadvies. Bij de Farmlight 10 kilometerrun zijn er geldprijzen in de diverse leeftijdscategorieën en uiteraard de bloemen en het applaus.

Maar daarmee houdt het nog lang niet op. Iedere deelnemer ontvangt bij de finish een medaille en een goodiebag. De inhoud van de goodiebag is beschikbaar gesteld door de volgende bedrijven: Jumbo Leussink Aalten, GUV Uitvaartverzorging, Heisterkamp Transportation Solutions Oldenzaal, Sorba Projects Winterswijk, Farmlight OiI – Sel Chemie Aalten, Sportvoedingwebshop.com Zenderen.

De kinderen die deelnemen aan de Intertoys Kidsrun ontvangen daarnaast een waardebon van het speelgoedpaleis. De leerlingen van Schaersvoorde, die in actie komen bij de GUV Scholierenrun, mogen het hardloopshirt dat ze uitgereikt krijgen na afloop van de wedstrijd houden. Deelnemers aan de GUV 5-kilometerrun of de Farmlight 10 Kilometerrun hebben kans op een waardebon van Slagerij Gleis of Boetiek Angelique. Tenslotte is er voor de snelste AVA`70 deelnemer, zowel bij de dames als de heren, een fraaie trofee beschikbaar.

Alle reden dus, om je op te geven, mocht je dit nog niet gedaan hebben. De voorinschrijving sluit op vrijdagavond 18 mei a.s. om 23.59 uur. Inschrijven op de dag zelf is ook nog mogelijk, vanaf 16.00 uur in het Gemeentehuis op de Markt. Alle informatie over de 18e editie van de GTM-Loop is na te lezen op: www.gerardtebrokeloop.nl

Geen opmerkingen: