zaterdag 13 september 2014

Informatie 4e Kramp Run in Varsseveld

Zaterdag 13 september in Varsseveld
Op zaterdag 13 september wordt al weer voor de 4e keer de Kramprun georganiseerd. Na 3 succesvolle edities belooft het ook dit jaar weer een fantastisch loopfestijn te worden.

Het publiek zal massaal aanwezig zijn om de lopers naar een goede prestatie te schreeuwen. Rondom de wedstrijden worden er veel activiteiten georganiseerd zodat er naast het lopen veel vertier is voor de lopers en meegekomen supporters. Kortom, genoeg ingrediënten om er een geslaagde dag van te maken.

Lees nog wel even onderstaande informatie zodat je goed voorbereid naar Varsseveld komt.

DRUK
Omdat het zaterdag druk wordt, verzoeken wij atleten die dicht bij wonen zoveel mogelijk op de fiets te komen. Mocht je toch met de auto komen, carpool dan zoveel mogelijk. Bij de van Pallandthal is genoeg parkeerruimte, borden wijzen je vanaf de wegen rond Varsseveld de weg.

START- EN FINISHLOCATIE:
Het Kerkplein in het centrum van Varsseveld

PROGRAMMA:
17.00 uur: Kidsrun 1 kilometer (kinderen tot en met 9 Jaar)
17.15 uur: Kidsrun 2 kilometer (kinderen tot en met 15 jaar)
(aansluitend prijsuitreiking 1km en 2km)
17.30 uur: Recreanten- en Businessrun 5 kilometer
18.30 uur: Toprun Dames 5 kilometer
18.55 uur: Toprun Heren 5 kilometer
(aansluitend overige prijsuitreikingen)

PARCOURS:
De wedstrijdonderdelen vinden plaats in en om het centrum van Varsseveld, waarbij met name het gedeelte rondom de kerk een prachtige ervaring zal zijn voor de atleten en atletes.

TIJDREGISTRATIE:
Bij alle wedstrijdonderdelen wordt gebruik gemaakt van een tijdregistratie m.b.v. een chip dat bevestigd is aan het startnummer. Het startnummer hoeft na afloop niet te worden ingeleverd.

KLEEDGELEGENHEID:
Er is de mogelijkheid om vanaf 16:00 uur om te kleden en te douchen in de van Pallandhal, de van Pallandtstraat 8, 7051 DE Varsseveld.

PARKEERGELEGENHEID:
Er is de mogelijkheid om te parkeren bij de van Pallandthal (volg de wegbewijzeringsborden: KrampRun). Het centrum zal i.v.m. de wedstrijd tijdig worden afgesloten voor het verkeer. Gezien de verwachte drukte wordt geadviseerd om ruim op tijd naar Varsseveld te komen.

INSCHRIJVING:
Door de enorme belangstelling geldt voor alle afstanden dat er geen na-inschrijving is.

AFHALEN STARTNUMMERS:
Het afhalen van de startnummers is mogelijk op vrijdag 12 september a.s. in het Borchuus in Varsseveld tussen 18:00 en 20:00 uur. Op zaterdag kunnen de deelnemers aan de Kidsrun en de Recreantenloop hun startnummer vanaf 15.30 tot 17.15 uur afhalen in de van Pallandhal.

Geen opmerkingen: