zaterdag 21 oktober 2017

GUV Marathon voor het kind - Nieuwsflits 4

Bedrijven en instellingen die al een mooie donatie hebben gedaan of toegezegd
Sponsoring van de GUV Marathon

Het doel van de actie, GUV Marathon voor het kind is, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kansarme kinderen in Aalten e.o. Deelname aan de estafetteloop is gratis maar een vrije gift is natuurlijk meer dan welkom. Daarnaast kunnen er natuurlijk ook sponsors gezocht worden, zoals familieleden, buren, kennissen en collega`s. Tenslotte kunnen er ook spontaan eigen acties georganiseerd worden. De organisatie wil hier graag van op de hoogte gebracht worden in verband met het publiceren van artikelen in de media. 

GUV is, evenals in 2012 bij de estafetteloop voor Serious Request naar Enschede, de hoofdsponsor van het evenement. Directeur Bert van Asselt kon zich gelijk vinden in de plannen en met name het doel van de actie en het lokale karakter van de estafetteloop spraken hem erg aan. Hij besloot daarom ook deel uit te gaan maken van de organisatie.

Op de site van Geert Wevers (www.geertwevers.blogspot.com) en AVA`70 (www.ava70.nl) zullen de logo`s van de bedrijven die de actie met een bedrag van minimaal 100 euro bedrag steunen, worden vermeld. Speciaal voor de GUV Marathon is er een bankrekening geopend: NL83 RABO 0322713390  t.n.v. GUV, inzake Marathon voor het kind. Er zal regelmatig een update op de genoemde sites worden gegeven, van de tussenstand van de actie. Toegezegde bedragen moeten s.v.p. voor 21 december gestort zijn, i.v.m. het opheffen van de bankrekening na afloop van de GUV Marathon.

Geef je op en doneer......

Geen opmerkingen: