zaterdag 7 oktober 2017

Veel vrolijke gezichten dankzij de Kramp Run

Hidde Brockötter uit Neede mocht tijdens de Kramp Run de speciaal op maat gemaakte rolstoelfiets ontvangen, de officiële en feestelijke overhandiging vond plaats op 7 oktober bij Hidde thuis
Kanjers voor Kanjers en de Kramp Run. Al jaren Samen Sterk! Aan de enorm populaire Kramp Run doen jaarlijks honderden hardlopers mee en Kanjers voor Kanjers vindt het dan ook een reuze eer ook dit jaar weer als goed doel aan de Kramp Run verbonden te mogen zijn.

Op 9 september, de dag van de Kramp Run, zou de prachtige ballon van Stichting Onze Ballon een mooie vaart maken met een aantal kinderen en hun ouders. De hardlopers van de Kramp Run liepen langs de ballon en de kinderen zouden de hardlopers vanuit de lucht kunnen aanmoedigen. Maar helaas werkten de weergoden niet mee en moest de ballonvaart uitgesteld worden. Twee weken later was het toch zover. Het was prachtig weer en de ballon van Stichting Onze Ballon en Kanjers voor Kanjers kon nu echt de lucht in gaan. Een beetje spannend vonden onze vier kanjers het wel, maar eenmaal in de lucht waren de kriebels weg en konden de kinderen genieten van de ballon en de mooie uitzichten. De kinderen konden heel ver weg kijken en als je ook nog eens heel hard roept horen de mensen op de grond je en zwaaien ze terug! Als je een ballonvaart maakt, mag je jezelf een baron of barones noemen na de landing. Vier baronnen en baronnessen van Varsselder is de Achterhoek nu rijker. Wat heerlijk dat mede dankzij de Kramp Run deze kinderen een prachtige herinnering hebben gemaakt!

Met de opbrengst van de Kramp Run kan Kanjers voor Kanjers zorgen voor veel meer blije gezichten. Heel trots zijn we op de uitreiking aan Hidde Brockötter uit Neede. Tijdens de Kramp Run heeft hij al de speciaal op maat gemaakte rolstoelfiets mogen ontvangen. De officiële en feestelijke overhandiging vond plaats op 7 oktober jl. bij Hidde thuis en ook de regionale pers was erbij. De rolstoelfiets was aangevraagd door Imke, de zus van Hidde. Fietsen met Hidde door de mooie Achterhoekse omgeving zodat hij net zo kan genieten van de natuur dan dat zij en haar familie dat doen. Dat was de wens van Imke voor haar broer Hidde. En dan gewoon thuis de rolstoel op de speciale rolstoelfiets plaatsen en op pad gaan. Het klinkt eenvoudiger dat het is, maar voor Hidde was dat niet zo. Met deze rolstoelfiets komt een wens uit voor Hidde en zijn familie. We zijn er trots op dat de Kramp Run het mogelijk heeft gemaakt dat Hidde samen met zijn zus en familie kan genieten van het samen fietsen. Heel veel fietsplezier kanjers! Nogmaals dank aan alle deelnemers van de Kramp Run! (bron)

Geen opmerkingen: