zaterdag 2 juni 2018

Enveloop gul voor Kinder Vakantie Dagen (KiVaDa)

Carmen Jolink (Enveloop), Karin Geven (KiVaDa), Koos Nederlof (Enveloop), Jennifer Vels (KiVaDa) en Martijn Melten (Enveloop)
Dinxperlo - Begin juni is het hardloopevenement de Enveloop weer super verlopen! Maar liefst 211 deelnemers verschenen dit jaar aan de start en er zijn weer prachtige tijden neergezet! De teamwinst ging dit jaar naar team Westerveld & Nederlof 1! Verder was het weer goed, een prachtige verslaglegging door Jan van der Horst en DinxperFM en de catering door Favorita was weer perfect georganiseerd. Kortom een geslaagde Enveloop bij het buitensportterrein van Try-Out.

Zoals ieder jaar is de opbrengst van de Enveloop weer voor een lokaal goed doel. Dit jaar was dit de KiVaDa Breedenbroek. Met trots heeft de organisatie op 28 juni het bedrag van 2018 euro aan de KiVaDa overhandigd. Met dit geld kunnen zijn nieuwe tenten kopen om de KinderVakantieDagen te organiseren! De organisatie van de Enveloop wil alle lopers, vrijwilligers en sponsoren bedanken voor hun inzet, een geweldige dag en het prachtige bedrag dat is opgehaald voor de KiVaDa. (bron)

Geen opmerkingen: