woensdag 27 juni 2018

Trainingsloop in de omgeving van Buurse

De Aaltense in Buurse liepen (3e van links Jet Klomp)

Eén keer in de maand lopen Rob Berkelder en Geert Wevers op woensdagmorgen samen hun trainingsrondje. De ene keer in Aalten en de andere keer op een plek buiten hun woonplaats. Voor andere belangstellenden is er altijd de mogelijkheid om mee te gaan. Gistermorgen ging de reis naar Buurse waar Jet Klomp een prachtige route van 17 kilometer had uitgezet. De helft van de groep vond, na de Zomeravondloop, ruim 10 kilometer meer dan voldoende. 
Jet heeft ontzettend veel loopervaring, afgelopen zaterdag liep ze haar 166e marathon/ultra in Sneek. Bij veel van deze marathons wordt ze als pacer gevraagd. Het vertrek deze morgen was bij camping Twente, waar ook altijd de start is van de Bommelasloop. Na afloop van de training werd er door de eigenaar van de camping speciaal voor ons nog een kop koffie gezet. Onder een heerlijk zonnetje werd er nog even nagepraat en werd Jet bedankt voor het uitzetten van de route.
In de maanden juli en augustus wordt er niet gelopen en het volgende trainingsrondje staat op woensdag 5 september op het programma. Wie graag een keer een rondje mee wil lopen of uit wil zetten mag zich altijd melden.

Klik op de link voor een aantal foto's

1 opmerking:

Jet zei

Ik heb genoten en vond het super jullie het mooie Haaksbergen te laten zien....
Het was een gezellige ochtend....
Overweeg nog keer aan te sluiten.
Jet