donderdag 24 januari 2019

Uitnodiging voor een duurloop met Schorre Piet

Flyer van de 5e Smokkelloop
Op vrijdagavond 25 januari 2019 organiseren Andre Balke en Peter Baten voor de vijfde keer een “Smokkelloop”. Deze loop gaat over unieke Kommiezenpaden op de grens van Nederland en Duitsland, tussen Aalten en Bocholt. Schorre Piet, smokkelaar van het eerste uur, zal ons begeleiden en met de duisternis zal een hoofdlampje geen overbodige luxe zijn.

Smokkelen is eigenlijk iets uit het verre verleden maar met deze route krijg je de kans om weer eens wat dingetjes uit die goede oude tijd op ge doen. Bij terugkomst van deze ruige, avontuurlijke en sensationele loop, kan er onder het genot van een drankje gezellig worden nagepraat en mag je vertellen hoe je de smokkelloop hebt ervaren.

De Smokkelloop gaat onder alle weersomstandigheden door. We verwachten iedereen rond 19.15 uur bij de familie Balke op 't Slaa 75 in Aalten. Om 19:30 uur begint de donkere en duistere duurloop van ongeveer 13 kilometer in een tempo van ongeveer 6 minuten per kilometer. De gehele avond is voor eigen risico. Wil je graag meelopen geef je dan even op. 

Deelnemers: 1.Andre Balke, 2.Peter Baten, 3.Geert Wevers, 4.Henrie Drenthel, 5.Ingrid van Zolingen (fiets), 6.Angelique Vrijdag, 7.Eric Hoogerbrug, 8.Walter Vaags, 9.Paula Verwaaijen
, 10.Mart Slotboom, 11.Erwin Wamelink, 12.Marco van Rijs, 13.Herman Baten(fiets)

2 opmerkingen:

Paula Verwaaijen zei

Graag wil ik me aanmelden voor de smokkeltocht

Unknown zei

Ik kom met de fiets