maandag 4 december 2017

Actie GUV-marathon voor het kind

Doe ook mee aan de wandeltocht voor het goede doel
Om geld in te zamelen voor het goede doel de GUV-marathon voor het kind, organiseren Rob en Denise van der Donk op vrijdagavond 8 december a.s. een wandeltocht door de omgeving van Groenlo. Ze hebben een mooie wandelroute uitgezet van ongeveer 6 kilometer, waarbij ze om 20.00 uur gezamenlijk vertrekken vanaf hun huis aan de Winterswijkseweg 36 in Groenlo. Afhankelijk van het wandeltempo kan de groep eventueel opgesplitst worden, zij zullen dit begeleiden.

Rond 21.15 uur verwachten ze weer terug te zijn en dan mag een kop warme chocolademelk, koffie of thee en wat lekkers erbij natuurlijk niet ontbreken. De kosten (minimale bijdrage) per persoon is 5 euro. Aanmelden kan bij Denise of via ikkanhetaan@gmail.com. Vergeet niet een reflecterend hesje of lampje mee te nemen. Een aantal enthousiaste wandelaars hebben zich al opgegeven, er kunnen maximaal 20 personen mee lopen. Geef je ook op voor deze mooie tocht, het wordt een gezellige avond. Denise en Rob hebben er zin in, jullie ook?

Deelnemers: 01.Denise en Rob van der Donk, 03.Wim en Jeanet Brinkman, 05.Frank en Anita Roos, 07.Geert en Ina Wevers, 09.Ben en Ineke Wesselink, 11.Henk Eskes, 12.Andre en Inez Balke, 14.Patrick en Sabine Ikink, 16.Theo en Adri Stronks, 17.Gerjo Wevers, 18.Henrieke Wevers, 19.Claudia Huinink, 20.Gerwin Huinink, 21.Lars Huinink, 22.Mare Huinink, 23.Ingrid van Zolingen, 24.Gerwin Jansen-Eupe, 25.Marieke Obbink

We zitten vol!

Geen opmerkingen: