woensdag 20 december 2017

Organisatie GUV Marathon verrast door twee donaties - Nieuwsflits 15

Gerrit-Jan Jansen (links) overhandigd een prachtige cheque van € 900,-
Dinsdag vond het laatste overleg plaats, voor de GUV Marathon, die zaterdag 23 december a.s. wordt afgewerkt. Tijdens de vergadering werd de organisatie “overvallen” door Gerrit-Jan Jansen. Hij kwam namens de Aaltense jongerengroep van de Protestante Kerk Nederland, Its4you2. Zeven leden en drie begeleiders van de club zullen zaterdag deelnemen aan de GUV Marathon. Naast de trainingen besloten de jongeren ook op pad te gaan om sponsors te werven. Dit resulteerde in het schitterende resultaat van 450 euro. De Diaconie besloot dit goede voorbeeld te volgen en verdubbelde het bedrag. De Diaconie is nauw betrokken bij de hulp en ondersteuning van gezinnen met kansarme kinderen, het doel van de GUV Marathon.

Niet veel later wist ook Tracey Jewell de organisatie te verrassen met een donatie. De sympathieke hardloopster is ook een groot kunstenaar op het gebied van diverse bakproducten. Al meermalen zorgde ze voor prachtige creaties en ook dit maal kwam ze in actie. Gedurende een tweetal trainingsavonden konden leden van AVA`70 diverse lekkernijen kopen voor het goede doel, de GUV Marathon. Tracey verkocht alle smakelijke creaties en dit leverde samen het prachtige bedrag op van 120 euro.

Uiteraard ging de organisatie van de GUV Marathon met lachende gezichten naar huis. Twee mooie donaties van in totaal meer dan 1000 euro op één avond, dat belooft nog heel veel…………

Geen opmerkingen: