zaterdag 16 december 2017

Heb jij je al opgegeven voor de GUV Marathon? - Nieuwsflits 13

Wordt het net zo'n succes als in 2012?
We zitten precies een week voor de start van de GUV Marathon en inmiddels hebben zich al meer dan 300 (!) deelnemers opgegeven om in actie te komen. Een geweldig peloton van hardlopers, wandelaars, mee fietsers en verzorgers gaan op 23 december om 10.00 uur op pad voor een groot sportevenement. Puur recreatief, maar wel met een serieus doel, namelijk geld inzamelen voor kansarme kinderen in Aalten. Het bedrijfsleven is ook geweldig in actie gekomen en de geldthermometer loopt dagelijks steeds verder op. Zou iedereen zaterdag om 9.30 uur op de Markt aanwezig willen zijn!

Heb jij je al opgegeven?
Om organisatorische redenen is het van belang, om op de hoogte te zijn van het aantal totaal deelnemers aan de GUV Marathon. De veiligheid van iedereen staat hoog in het vaandel, dus als je nog graag wilt deelnemen, geef je dan vandaag nog op!

Donatie:
De deelname aan de GUV Marathon is gratis, maar een donatie voor het goede doel wordt warm aanbevolen. Je kunt een gift storten op het banknummer: NL83 RABO 0322713390, t.n.v. GUV inzake Marathon voor het kind. Daarnaast is het mogelijk om op de dag zelf geld te doneren. Er staan collectebussen op de Markt in Aalten, maar ook onderweg bij de wisselpunten. Als organisatie geven wij er de voorkeur aan om eventuele giften te storten op de bankrekening. Jij wilt er bij de GUV Marathon toch ook bij zijn?

Route en vertrektijden

Geen opmerkingen: