dinsdag 19 december 2017

Aankondiging van de 33e Keiloop in Meddo

De flyer van de 33e Keiloop in Meddo
Op zondag 24 december 2017 organiseert Sportclub Meddo voor de 33e keer de Keiloop in Meddo (gemeente Winterswijk). Een prestatieloop die elk jaar meer deelnemers trekt. Vorig jaar mocht Sportclub Meddo ruim 500 deelnemers verwelkomen uit de regio, maar ook van ver daar buiten en uit de Duitse grensstreek. Bij de Keiloop kan men deelnemen aan 5 afstanden, van 1 kilometer voor de jeugd tot de halve marathon voor de getrainde hardloper.
Evenals vorig jaar hebben deelnemers de mogelijkheid zich vooraf in te schrijven middels deze link. Het vooraf inschrijven bespaart de vrijwilligers niet alleen veel tijd en energie op de dag zelf, maar de deelnemers krijgen ook nog eens een euro korting op het inschrijfgeld. Tevens wordt er dit jaar weer gebruik gemaakt van digitale tijdsregistratie, elke deelnemer krijgt een chip aan een schoen waarmee de gelopen tijd nauwkeurig geregistreerd wordt.
Met behulp van diverse sponsoren hebben we dit jaar hele leuke prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 van zowel de mannen als de vrouwen. Daarnaast stelt de 50 pluskrant voor deelnemers aan de 10 kilometer bekers beschikbaar aan de snelste man en vrouw van boven de 50 uit de gemeente Winterswijk.

Klik voor meer informatie op onderstaande links

parcours

site organisatie

Geen opmerkingen: