vrijdag 20 april 2018

AVA '70 organiseert Koningsloop

Voor de start van de 5 kilometer in 2017
Het feestelijk versierde centrum van Aalten vormt op vrijdag 27 april a.s. wederom het decor voor de 5e editie van de OWM-Koningsloop. De organisatie is in handen van AVA`70 en de SAP (Stichting Aalten Promotie). De wedstrijd is populair bij de plaatselijke jeugd, maar ook Aaltense- en regionale lopers en loopsters nemen graag deel aan de run op Koningsdag.

Het parcours van de Koningsloop slingert door de dorpskern van Aalten, met start en finish op de vernieuwde Markt. De deelnemers treffen onderweg heuveltjes, klinkers, vals plat en het nodige bochtenwerk, alvorens ze de prachtig ingerichte Markt bereiken. Het talrijke publiek bij de finish zorgt voor een geweldige ontvangst van de moegestreden atleten.

Het programma luidt als volgt:
11.30 uur: Prestatieloop jongens 800 meter, 4 t/m 9 jaar (1 ronde)
11.40 uur: Prestatieloop meisjes 800 meter, 4 t/m 9 jaar ( 1 ronde)
11.50 uur: Prestatieloop jongens en Meisjes 1600 meter, 10 t/m/ 15 jaar (2 ronden)
12.05 uur: Prestatieloop 5 kilometer (6 rondjes)

Het inschrijfgeld bedraagt voor kinderen tot en met 15 jaar 2,50 euro, terwijl de atleten die deelnemen aan de 5 kilometerwedstrijd 5 euro betalen. De voorinschrijving voor de 5e Koningsloop is vanaf heden geopend. Op de site van AVA`70, www.ava70.nl, staat de aankondiging van de wedstrijd, met een linkje naar de inschrijving. Het betalen van het inschrijfgeld geschiedt bij het afhalen op de wedstrijddag zelf, op de Markt. Ook op de wedstrijddag zelf, 27 april, kan er worden ingeschreven bij het wedstrijdsecretariaat op de Markt in Aalten, vanaf 10.30 uur. De organisatie verzoekt lopers en loopsters die willen deelnemen, gebruik te maken van de mogelijkheid van voorinschrijving.

Uiteraard kan elke deelnemer volop genieten van de gratis aanmoedigingen en het applaus van het talrijke publiek en bovendien ligt er bij de finish voor elke deelnemer een medaille klaar!

Klik op de links voor meer informatie




2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geert, volgens mij is het vrijdag de 27ste

Geert zei

Je hebt helemaal gelijk, ik heb het veranderd.