dinsdag 24 april 2018

Gerard Tebroke Memorial komt op stoom

De flyer van de Gerard Tebroke Memorial
Op zaterdag 19 mei a.s. vindt de 18e editie van de Gerard Tebroke Memorialloop plaats. De wedstrijd trekt altijd een groot peloton atleten van alle leeftijden naar Aalten, waar in het centrum een complete hardlooparena zal worden opgebouwd. Het belooft wederom een prachtig evenement te worden, waarin jeugdige talenten en nationale toplopers zullen gaan strijden om de podiumplekken. Echter, alle lopers kunnen genieten van de fantastische sfeer bij de start- en finishlocatie, waar het publiek in grote getale de deelnemers zal begroeten met aanmoedigingen en applaus.

GTM-clinics voor de basisscholen
Om de basisschoolleerlingen te activeren en motiveren, had de organisatie van de GTM-Loop besloten om clinics te geven. Een aantal trainers heeft maar liefst 20 hardlooplessen aan de groepen van de Bovenbouw verzorgd. De reacties waren bijzonder positief en de verwachting is, dat diverse kinderen in actie zullen komen bij de Intertoys Kidsrun.  Bij de finish ontvangen de deelnemers een fraaie medaille, een goodiebag en een waardebon van de Intertoys.

Schaersvoorde in training
Nadat vorig jaar al de leerlingen van de eerste klas van Schaersvoorde werd klaargestoomd voor de GTM-Loop, volgen nu de 1e en 2e klassers gedurende een aantal weken een hardloopprogramma. Een deel daarvan vindt plaats op school, maar er wordt ook getraind op het complex van AVA`70. Bij de GTM-loop komen de leerlingen in actie bij de Scholierenrun, waarbij het parcours een lengte heeft van 3000 meter. De deelnemende scholieren ontvangen, naast een medaille ook allemaal een gesponsord T-shirt, dat ze na afloop mogen houden.

Startnummer op naam
Ook dit jaar is het weer mogelijk om een startnummer te krijgen met je eigen naam. Altijd leuk voor jezelf, maar ook voor het publiek langs de kant. De voorinschrijving voor een startnummer op naam, sluit op zondagavond 13 mei a.s. om 23.59 uur. Daarna is voorinschrijving nog wel mogelijk, maar ontvang je een startnummer zonder je naam daarop gedrukt.

Voorinschrijven is mogelijk via de site: www.gerardtebrokeloop.nl. De voorinschrijving sluit op vrijdagavond 18 mei a.s. om middernacht. Na-inschrijving is mogelijk op de wedstrijddag zelf, vanaf 16.00 uur bij het wedstrijdsecretariaat, dat gevestigd is in het Gemeentehuis van Aalten.

Geen opmerkingen: