zaterdag 28 april 2018

Organisatie Gerard Tebroke Memorial maakt er een potje van

v.l.n.r.: Roy Mengerink, Jan te Brake (beide van de organisatie GTM-Loop)  en talentverbinder Richard Jongetjes (foto Nathan Posthumus)
De organisatoren van de GTM-loop maken er een potje van. Figuurlijk, dan wel te verstaan. Zij hebben besloten een deel van de opbrengst van de loop te schenken aan het project 'Er een potje van maken'.
De GUV Businessrun vormt een belangrijk onderdeel van de Gerard Tebroke Memorialloop, die dit jaar op zaterdag 19 mei wordt afgewerkt. De organisatie doneert jaarlijks de helft van het inschrijfgeld van de GUV Businessrun aan een goed doel met een lokaal karakter. Na Hospice de Lelie, kindertehuis Popesti en de Joanne Noordink Foundation is er dit keer gekozen voor het project 'Er een potje van maken'. Dit prachtige sociale project is een dinerprogramma voor senioren uit de gemeente Aalten. Drie restaurants, Stegers, Enjoy en Herbergh d'Olde Marckt, zijn betrokken bij het programma.
'Er een potje van maken' is een mooi initiatief van talentverbinder Richard Jongetjes, Zorgcombinatie Marga Klompe en Figulus Welzijn. Drie maal per jaar kunnen telkens achttien ouderen gezellig samen gratis eten met leeftijdsgenoten en babbelen over van alles en nog wat. Even eruit, even alle aandacht krijgen is het motto. Financieel wordt het geheel opgehoest door donaties en de restaurants serveren het diner tegen kostprijs.
Inmiddels hebben zich al een recordaantal teams ingeschreven voor de GUV Businessrun en is de organisatie van het project 'Er een potje van maken' met de donatie vanuit de AVA'70-Gerard Tebroke Memorialloop voor dit jaar weer verzekerd van drie mooie restaurantmomenten. Het is nog steeds mogelijk om als bedrijf of instelling op te geven voor de businessrun. Het is goed voor de vitaliteit van de medewerker en het bedrijfsteam steunt er ook nog eens dit prachtig project mee.

Geen opmerkingen: