woensdag 18 april 2018

Uitnodiging voor een vitaliteitstraining

Wordt vitaal en blijf vitaal met vitaliteitsrunning
Je bent nooit te oud om te gaan hardlopen!

Wordt vitaal en blijf vitaal met vitaliteitsrunning bij Loopgroep Zandloper op vrijdagavond van 18:00 uur tot 19:00 uur!!! Wanneer we over hardlopen spreken dan hebben we het vaak over jongeren die door het Achterhoekse landschap rennen. Jonge mannen en vrouwen die in hippe outfits aan je voorbij rennen.

Maar hardlopen blijkt niet alleen voor jongeren, maar zeker ook voor ouderen goed voor de gezondheid te zijn. Sterker nog: hardlopen blijkt zelfs een veel effectiever middel te zijn dan wandelen voor het tegengaan van lichamelijke veroudering. Bovendien is bewegen volgens Erik Scherder, hoogleraar neuropsychologie, goed voor je geheugen. Hardlopen helpt om fit en gezond aan het leven te blijven deelnemen als je dit op een verantwoorde wijze opbouwt en onderhoud. 

Bij Loopgroep Zandloper wordt er op de vrijdagavond looptraining geven voor deze doelgroep. Het doel is dat de lopers " LOL" hebben! Lekker Ontspannen Lopen. Maar ook letterlijk LOL, want met een lach op het gezicht loopt het makkelijker!
In kleinschalige loopgroepen wordt op een verantwoorde manier aandacht besteed aan blessurepreventie, oefeningen t.a.v. de looptechniek en verschillende (duur)loopvormen. 
  Wil je antwoord op jouw twijfel of hardlopen wel kan op jouw leeftijd?
  Wil je fit en gezond blijven genieten van het leven?
  Wil je jouw weekend een goede start boost geven?
  Wil je op een laagdrempelige gaan hardlopen waar aandacht is voor jouw welbevinden versus jouw belasting en belastbaarheid? 

Neem dan contact op met Loopgroep Zandloper (Henk Mengers, mobiel 06-12152304). De Zandlopers van de vrijdagavond verwelkomen je graag!

Geen opmerkingen: