donderdag 18 oktober 2018

Lopen met The Lighthouse Sports Foundation

Team Noah in Nijkerk (foto: Lighthouse)
Al jarenlang doet de Lighthouse Sports Foundation mee aan allerlei sportevenementen: Hardloopwedstijden, Marathons en Triatlons. Dat lijkt niet zo bijzonder, want dat doen er zo veel.

Toch is het wel even wat anders. De teams van de Lighthouse hebben namelijk allemaal een captain. Deze captain is zelf niet in staat om deel te nemen aan sportwedstrijden vanwege een ziekte of een (meervoudige) handicap. En dan is het vaak niet mogelijk om hen op wat voor manier dan toch deel te laten nemen aan reguliere evenementen.

De Lighthouse Sports Foundation wil ervoor zorgen dat deelname van deze mensen aan reguliere evenementen in de nabije toekomst niet meer zo raar is. Natuurlijk blijft het wel bijzonder. En dat kan je nu ook zelf meemaken! Het komende jaar zal de Lighthouse Sports Foundation op diverse mooie locaties gaan hardlopen. We starten in de mooie Achterhoek!

Lijkt je het mooi om door te sporten niet alleen zelf een geweldig gevoel te krijgen, maar ook anderen een goed gevoel te bezorgen? Meld je aan via ons facebook evenement of via info@lighthousesportsfoundation.nl

Kosten deelname: gratis
Afstanden: 5 km & 10 km
Tempo: ca. 7 min./km
Wanneer: Partycentrum 't Noorden Lichtenvoordsestraatweg 44 Aalten
Tijd: Zondag 21 oktober van 10.00-12.00 uur (bron)

Geen opmerkingen: