donderdag 1 maart 2007

New Balance schoenen

New Balance M767SB
Vorige week dinsdag, in de voorjaarsvakantie, ben ik samen met Tom naar de PK Runningshop in Dodewaard geweest. Ik was daar nog niet eerder geweest maar ik had er al verschillende dingen over gehoord. Na een intake gesprek en een analyse op een podoscoop bleek dat ik een lichte knik in beide voeten had. Dit was mij al langer bekend. 

Als meest geschikte schoenen kwamen voor mij de New Balance M767SB (zie foto) uit de test. Met de nieuwe schoenen aan word er een video opname van je looppatroon gemaakt op de 35 meter lange loopbaan. Hoe is de landing en afwikkeling van de schoen en wat misschien wel het belangrijkste is, hoe zitten de nieuwe schoenen. Dit werd allemaal als positief ervaren en ik heb deze schoenen dan ook gekocht.


Vanmorgen heb ik voor het eerst deze schoenen met een rustige duurloop aan gehad. Via de Haart en Miste ben ik via Cafe den Tappen weer langs de grote weg naar huis gelopen, een afstand van precies 13 km. Nadat ik de laatste jaren altijd op Asics schoenen heb gelopen wil ik eens kijken hoe mij deze schoenen bevallen.

Geen opmerkingen: