zondag 25 februari 2007

Gendringen Engbergencross – 5.631 meter – 21,48 min – 3e Plaats 40+

van links naar rechts Jeroen Mulder, Robert Temming, Geert Wevers, Gerrit Ormel en Dennis Woeltjes. Henk Woolschot hangt de lolbroek uit!
Regen, regen en nog eens regen. Een ander weertype hebben we vanmorgen niet gehad. Maar net voor de start van de 6 km. om 12.15 uur werd het toch nog droog. We begonnen de loop met twee rondjes over de atletiekbaan van Atletico’73 en gingen toen richting Engbergen. Na een goede 250 meter langs de beek, liepen we over het steile bruggetje het bos in. Hier kwam eigenlijk het zwaarste gedeelte. In het bos lag op sommige plaatsen behoorlijk wat water en je kon dan ook aardig in de modder weg zakken.

Al slingerend door het bos moesten er ook nog drie heuveltjes beklommen worden die je behoorlijk in de kuiten kon voelen. Na het bos verlaten te hebben was het nog ruim 1 km. terug naar de atletiekbaan waar ik in een tijd van 21,48 min. over de finish kwam.

Na een heerlijke douche zijn we nog even naar de kantine gegaan. Net toen we de kantine binnen gingen werd ik al naar voren geroepen en bleek dat ik op een derde plaats in mijn categorie was geëindigd. We waren met vier clubgenoten van AVA’70, die allen binnen de minuut van elkaar over de eindstreep gingen.

Clubgenoot Gerrit Ormel liep een uitstekende wedstrijd en werd in dezelfde klasse eerste in een tijd van 21,33 min. Bij de senioren liep Dennis Woeltjes een tijd van 21,06 min(6e) en Robert Temming deed er 22,03 min. over(10e)

uitslag    

verslag     
 
verslag Benno Stevering            
Terug op de atletiekbaan
Benen met een beetje modder


Geen opmerkingen: