donderdag 9 juni 2011

8e Uitstapje herengroep AVA'70 naar de Radstake



Herengroep AVA'70 uit eten bij de Radstake
"Sodemieter op en ik wil je niet weer zien"! We zitten nog maar net bij de Radstake op het terras en deze kreet vliegt al uit de mond van kroegbaas Venderbosch over tafel. Gelukkig is het niet bedoeld voor één van de AVA'70 leden die net aan hun mannenstap avondje zijn begonnen maar voor een dame aan een naburig tafeltje.

Na een gezamenlijke fietstocht van ongeveer een half uur door de prachtige Wolboom kunnen we de koffie en de eerste consumptie nog lekker buiten opdrinken. waarna we binnen de avond voortzetten met een heerlijk diner. Het ziet er allemaal voortreffelijk uit en het smaakt dan ook prima.

Ons uitje valt bijna altijd samen met de viering van de verjaardag van Rob en onze vriend Berkelder krijgt het dan ook ieder jaar weer voor elkaar om het ijstoetje met vuurwerk opgediend te krijgen. Ik weet niet hoe hij het altijd red maar dat weet hij zelf denk ik ook niet.

Net na middernacht fietsen we het dorp Aalten weer binnen, waar sommige jongens nog een uurtje of vijf a zes kunnen slapen voordat de wekker gaat. De achtste editie van onze jaarlijkse stapavond zit er weer op, Theo en Gerrit bedankt voor de organisatie.

Klik op de link voor enkele foto's

fotoalbum
Een heerlijk koud biertje voor Jan Wevers

Rob Berkelder met zijn ijstoetje, je ziet hem ervan genieten!

De organisatoren van deze avond Gerrit Ormel (links) en Theo Stronks

Geen opmerkingen: