maandag 13 juni 2011

Trainingsloop in Dinxperlo en Süderwick(D)

Op de brug over de AA-Strang tussen Süderwick en Dinxperlo
Klokslag 10.00 uur, een miezerig regentje maar een heerlijke temperatuur om met 25 personen een stukkie te gaan lopen en twee dames op de fiets uit Aalten die ons zullen begeleiden. Vanaf het prachtige nieuwe clubgebouw van Ropes and Running aan de Bargerdijk in de Heurne lopen we door de omgeving van Dinxperlo en Süderwick, waar in het verleden de nodige waar de grens over gesmokkeld is.

In het begin van de route volgen we het pad naar klompenfabriek Krajenbrink, naar het Welinkbos en de Keubenstraat, waar aan de linkerkant de grenspalen staan. Over het zandpad van Hübers Mölle komen we bij Märchen Oma, waar onze Assepoester van de groep wel even wil poseren. Langs het vliegveld voor modelvliegtuigen gaan we even verderop een pad op dat langs de AA-Strang loopt, een prachtige omgeving.

Halverwege bij de brug staan we stil om een groepsfoto te maken, drinken wat water en lopen weer door. Door het tunneltje bij het restaurant de Brüggenhutte komen we, in de buurt van de Achterhoek Arena, ons eigen land weer binnen. Via de Bohnenweide en het plaatsje Breedenbroek lopen we terug naar het beginpunt van de route, het clubgebouw van Ropes and Running.

Hier staat de koffie al klaar en staan er twee goed gevulde manden met broodjes. Martin en Peter, jullie hebben het vandaag prima voor elkaar, bedankt!

Klik op de link voor enkele foto's

fotoalbum
Ingrid van Zolingen bij Märchen Oma
Eric Demkes
Martin Hengevelt
Peter Kroesen

Geen opmerkingen: