zaterdag 2 juni 2018

Aankondiging van de 11e Keppelrun in Hoog-Keppel

De start van de Keppelrun 
Op zondag 10 juni vindt de elfde editie plaats van de Keppelrun. De run die 10 jaar door de Hessenrijders is georganiseerd, is sinds dit jaar door een enthousiaste groep mensen onder auspiciën van voetbalvereniging HC’03 overgenomen. De Keppelrun is een professionele hardloopwedstrijd die je dwars door het fraaie decor van een typisch Achterhoeks coulissenlandschap en door twee dorpskernen leidt. Onderweg ervaar je de rust en de schoonheid van de natuur en komt de historie tot leven. De afstanden om te lopen zijn 1, 5 of 10 kilometer, met start en finish in het dorp Hoog-Keppel. Het startschot van de Keppelrun klinkt om 10.30 uur voor de 5 km-loop, om 11.15 voor de 10 km-loop en 12.30 uur voor de jeugdloop.

De Keppelrun is een evenement met tijdregistratie waarbij sportiviteit, gezondheid en gezelligheid voorop staan. De route geeft spannende doorkijkjes, waar boerderijen, bos, weilanden en akkers elkaar afwisselen. Het parcours heeft bewezen dat snelle tijden mogelijk zijn. De Keppelrun staat bekend om de gemoedelijke sfeer en is voor de hele familie; jong en oud. Betrokken sponsors, enthousiaste vrijwilligers en plaatselijke muzikanten zorgen samen met de organisatie onder auspiciën van voetbalvereniging HC’03 voor een perfect hardloopevenement. Kortom, met de Keppelrun geniet je van een afwisselend en uitdagend hardloopparcours!

Wil je meedoen aan de Keppelrun dan kun je je tot en met vrijdag 8 juni 2018 inschrijven. Er is een na-inschrijving (tegen hoger tarief). De kosten voor deelname aan deze wedstrijd bedragen € 3,- voor de jeugdloop, € 9,- voor de 5 km-loop en € 10,- voor de 10 km-loop. Alle deelnemers ontvangen dit jaar een unieke herinneringsmedaille en o.a. ook een cadeauvoucher voor een ontspannen Dagje Welness. Alle overige informatie en praktische zaken zijn te vinden op www.keppelrun.nl

Geen opmerkingen: