dinsdag 26 juni 2018

Foto's en verslag van de GUV Zomeravondloop in Aalten - deel 2

Björn Demkes
Op dinsdag 26 juni a.s. vond de 2e etappe plaats van de serie zomeravondlopen, die AVA`70 dit jaar op de wedstrijdkalender heeft staan. De GUV Zomeravondloop bestaat al vele jaren en is voor veel atleten een mooie test om te zien hoe het met de vorm gesteld is, aan het begin van de vakantieperiode.

Om 19.00 uur viel het startschot voor de kinderen tot en met 9 jaar, die 1000 meter op de baan afleggen en dat is al een ervaring op zich met alle toeschouwers die de talenten aanmoedigen. Een kwartier later was het de beurt aan de jongens en meisjes van 10 tot en met 15 jaar, die een parcours lopen met een lengte van 2 kilometer. Zij verlieten de baan en gingen richting het Walfortbos, om na het draaipunt dezelfde route terug te lopen naar de finish.

Er stond een groot peloton atleten en atletes om 19.45 uur aan de start staan bij het laatste programma onderdeel, de 5 en 10 kilometer.  Een prachtige route door het Aaltense buitengebied  met verharde wegen, zand- en bospaden. Voor alle deelnemers was er na afloop een mooie herinnering. Daarnaast waren er bij de 4 afstanden bekers voor de eerste drie finishende atleten. (bron: Aladna FM)

Klik op de link voor de foto's

fotoalbum
Erwin Wamelink

Geen opmerkingen: