zondag 17 juni 2018

Leden Ropes & Running sluiten in Harreveld fantastisch seizoen af

Marjolein Klein Sessink gehuldigd als winnaar van de categorie KSR (foto: Ria Blom)

Wat was het een mooie survivaldag in Harreveld! Niet alleen qua weer, maar ook qua prestaties. Er waren veel Ropes & Running leden bij de run vorige week zondag. Een deel was gekomen voor de afsluiting van het seizoen voor alle wedstrijdcategorieën en de daarbij horende huldiging van Survivalbond Nederland en een deel liep mee in 1 van de 4 recreatieve afstanden.

Barend Westerveld kwam met een grote voorsprong als allereerste survivalaar over de finish in Harreveld. Hij werd hiermee 1ste bij de MSR! Met deze winst wist hij hiermee de tweede plek te bemachtigen in de categorie MSR seizoen 2017- 2018 en werd gisteren gehuldigd door de Bond. Ronny ter Horst pakte een mooie derde plek bij de MSR in Harreveld.

Erik Mentink werd 1ste en bevestigde hiermee dat hij dé winnaar is van het JSR 15 - 17 jaar klassement seizoen 2017 - 2018! Zonder zelf deel te nemen bij de survivalrun te Knipe, een aantal weken geleden, wist Erik dat hij voldoende punten had behaald om niet meer te kunnen worden ingehaald in het klassement. Hoe mooi is het dan om te worden gehuldigd door de Survival Bond Nederland direct nadat hij Harreveld heeft gewonnen.

Marjolein Klein Sessink won voor de 9de (!) keer dit seizoen de KSR afstand. En ook zij werd door de Bond als winnaar gehuldigd. Emma Nijenhuis pakte bij de JSR 12 -14 jaar de tweede plek, haar derde 2de plek op rij! Ondanks dat Evi Nijman 4de werd, werd ze wel 3de in het JSR-A klassement! Het was voor haar spannend tot de laatste seconden. Met de recreatieve run 14 km werd Leon Heusinkveld 1ste. (bron)

Geen opmerkingen: