zaterdag 16 juni 2012

Montferland Run raakt hoofdsponsor kwijt

De start van de 15 kilometer in 2011
’S-HEERENBERG - De Montferland Run raakt zijn hoofdsponsor kwijt. De wegwedstrijd over 15 kilometer met start en finish in 's-Heerenberg is de afgelopen zestien jaar gesponsord door JCL Logistics, maar die hebben de organisatie laten weten daarmee te stoppen.
Carlo Jansen laat namens de organisatie van de Montferland Run weten dat de 17e editie die gepland staat voor 2 december, gewoon doorgaat. In de komende weken wil de organisatie een nieuwe naamgever voor haar topevenement zien te vinden.

De Montferland Run zag al veel gerenommeerde deelnemers aan de start verschijnen, zoals Haile Gebrselassie, Kenenisa Bekele, Lornah Kiplagat en vorig jaar nog beide wereldkampioenen op de marathon Abel Kirui en Edna Kiplagat. 

4 opmerkingen:

Gerrit zei

Montferland Run mag dan zijn hoofdsponsor kwijt zijn, De Ringkamp zijn buizerd nog niet.

Gisteren aan het begin van de avond zag ik al hardlopend over de Huisermatedijk een schaduw tussen de bomen met me meevliegen. Kon nog net optijd bukken voordat deze buizerd over me heen scheerde. Na nog twee schijn aanvallen, vloog die richting Ringkamp en rende ik met een verhoogde hartslag gauw via 't Loohuisbos naar huis.

Volgende week toch de training op dinsdag maar ergens anders houden.....

Geert zei

Ik kan me precies voorstellen hoe jij je gevoeld moet hebben Gerrit, ik heb vorig jaar precies hetzelfde meegemaakt. Jij bent alleen nog wat sneller dan ik!

Gerrit zei

Iedereen is sneller dan iemand die achter een boom kruipt Geert. :)

katja zei

Hahaha