vrijdag 8 juni 2012

Uitslagen van de 26e Citylauf in Borken(D)


van links naar rechts Stefan Stroick, Klaus Mannweiler, Gerrit Dijkslag en Rene Nassmacher

Vrijdagavond is in Borken(D) de 26e Citylauf plaats gehouden. Gerrit Dijkslag, deelnemer aan de 10 kilometer, heeft 4 keer de ronde door het het Park, over de Markt en rond de oude stadsmuur in de binnenstad van deze plaats gelopen. Hij liep een tijd van 37,52 minuten en werd hiermee 1e in de klasse M40 en 6e in het totale klassement.

Klik op de links voor de uitslagen








5 opmerkingen:

Geert zei

Lekker gelopen Gerrit? Gefeliciteerd met je podiumplek.

Gerrit zei

Je bent er weer snel bij Geert, dank je wel!
Ja, ik heb erg fijn gelopen, ging op 37:59min weg, dus ben erg tevreden, dat ik ondanks dat ik geen echte snelheid in de benen heb en de GTM van vorige week, toch deze tijd gehaald heb. Alleen de laatste ronde en de eindsprint koste wat moeite, voor de rest ging het redelijk soepel.

Jij vond het niet echt een speciaal rondje, ik vond het prachtig, mooi door het park en op het marktplein was het enorm druk met toeschouwers, mooie wedstrijd!

Sinds tijden liep de eerste vrouw weer eens voor mij, er werd door de vrouwen op de 10km sowieso hard gelopen.

katja zei

ik zag de uitslagen, wat een snelle vrouwen zeg. O ja de heren ook wel.

Rob zei

Gerrit knap gedaan ik denk wel dat je er wel klaar voor bent om in Frankrijk de Galibier te lopen,gefeliciteerd met je eerste plek in je klasse ik loop morgen toch de 5km in keppel.

Gerrit zei

Ja, de vrouwen waren supersnel Katja, ook de tweede vrouw was voor mij. Wanneer komt de snelle loopster uit Lievelde weer eens in actie?

Had niet anders verwacht Rob, succes en vergeet de folders niet!