woensdag 6 juni 2012

Rozendaal 28e Bedriegertjesloop

Marieke Prinsen (links) en Tracey Jewell met het gewonnen boekje Fotofinish van Jac Toes
Hollywood in Rozendaal

Vanavond rond een uur of vijf vertrokken de dames Marieke en Tracey en de heren Gerrit en Wim richting de Bedriegertjesloop in Rozendaal. Na een korte en voorspoedig reis kregen we direct te maken met de eerste teleurstelling namelijk het schooltje (voor veel lopers bekend) was niet langer een kleedruimte voor deze loop. Helaas was hij vervangen door een tent in het weiland. Dit heeft ons echter niet uit het veld geslagen en na het ophalen van de startnummers hebben we ons gewoon bij de auto omgekleed. 

Bij de start was het op dat moment al een drukte van belang, cameraploegen, mensen van het geluid en wat al niet meer liep er zenuwachtig rond. Na later bleek niet voor de vier toppers uit Aalten maar voor opnames van de verfilming van het boek: Fotofinish van Jac Toes. Rond kwart over zeven was de start van de 6 kilometer maar wij hadden ons alle vier ingeschreven voor de 11kilometer. Om half acht klonk hier voor het startschot en vertrok de grote meute direct richting het bos om na een paar honderd meter te beginnen aan een beste klim. De paden waren ondanks de regen erg goed te belopen en een ieder heeft op zijn eigen manier en tempo de 11 kilometer uitgelopen. 

Marieke viel het erg zwaar maar ze had hier een goede reden voor: ze had met Pinksteren voor het laatst gelopen, ze had geen satellietontvangst de eerste 2 kilometer, ze heeft stiekum weer gevoetbald en de macaroni van Geert was te lekker. Maar ondanks deze klachten werd ze keurig vijfde bij de dames en kreeg ze na afloop het boek ‘Fotofinish met handtekening van de schrijver’. 

Tracey is al weken in vorm en na haar persoonlijke record afgelopen zaterdag in Aalten was er nu een keurige achtste plek voor haar en dus ook een boek, al moest ze er de laatste kilometer wel erg diep voor gaan. Gerrit Ormel viel het wel weer tegen om na zeker 2 jaar weer een keer meer dan 10 kilometer in wedstrijdverband te lopen maar het was duidelijk dat hij weer op de weg terug is. Op de terug weg waren de dames verdiept in hun boek en zagen ze zich zelf al als filmsterren bij de Bedriegertjesloop!

Tijden:

Wim Brinkman 11km  46.01
Gerrit Ormel    11km   52.38
Marieke          11 km   55.08
Tracey            11km   56.37


sportieve groet Wim Brinkman

uitslagen

fotoalbum Tracey Jewell

site organisatie

1 opmerking:

Harro zei

Ik ben benieuwd naar de film! Leuk stukje.