maandag 13 augustus 2018

Rick Kleinhesselink rent én kruit voor KiKa

Rick Kleinhesselink (oranje shirt) heeft inmiddels al meer dan 12.000 euro opgehaald
Rick Kleinhesselink, wonend in Ulft maar met een vriendengroep in onder meer Dinxperlo, gaat in november van dit jaar de marathon van New York hardlopen als ambassadeur voor KiKa. Dit hele jaar staat voor Rick in teken staan van KiKa. Door middel van verschillende acties probeert hij zo veel mogelijk geld op te halen voor betere en kindvriendelijker behandelmogelijkheden voor kinderen met kanker. Inmiddels heeft Rick als meer als 12.000 euro opgehaald.

Onlangs hebben zijn vrienden uit Dinxperlo hem een grote verrassing bezorgd. Zonder dat Rick dit wist hebben ze geld ingezameld voor zijn actie voor KiKa. Geheel onwetend en met een smoes werd Rick naar Dinxperlo gereden om daar nog even een boek bij een van de vrienden af te geven. Eenmaal bij het huis zag Rick een grote zandbult liggen op de oprit en een voor een zag hij zijn vrienden tevoorschijn komen. Al snel had Rick het door dat het een vooropgezet plan was en dat het iets voor KiKa moest zijn. Als tegenprestatie voor een donatie van zijn vrienden moest hij kruiwagens vol met zand naar een leeggepompte vijver kruien. De slogan van Rick - Rick rent voor KiKa - werd omgetoverd tot Rick kruit voor KiKa. Er werden door de vrienden aangegeven dat - hoe meer kruiwagens hij weg wist te brengen - hoe hoger het bedrag voor KiKa zou zijn.

In de hitte en met een eigen 'Rick kruit voor KiKa'-kruiwagen zijn ze samen aan de slag gegaan. Wetend dat er per kruiwagen gedoneerd zou worden heeft Rick zijn uiterste best gedaan en na een paar uur was de zandbult weg en de vijver gevuld met dit zand. Na afloop werd er onder het genot van een ijsje en een drankje nog even verteld dat het aantal weggebrachte kruiwagen onzin was, maar dat het puur was om hem iets harder te laten lopen… Het totale bedrag voor KiKa was al voor deze actie bekend en heeft het een bedrag van 150 euro opgeleverd. Voor donaties, steun en meer info kan men terecht op de website van Rick. (bron)

Geen opmerkingen: