zaterdag 8 november 2014

Foto's van de Lageveldloop in Wierden

Leon Sanderman en Danny Koppelman, de nummers 1 en 2 op de 10 kilometer


In 2014-2015 gaat voor de 4e keer de SportvoedingWebshop Lageveldlopen van start. Ooit begonnen als een kleine loopwedstrijd, maar inmiddels komen er ruim 200 deelnemers naar het Lageveld en we groeien nog steeds!

Lopers kunnen deelnemen aan de uitdagende crossloopcompetitie van vier wedstrijden of deelnemen per wedstrijd. Niet alleen een prachtig parcours, maar ook een heel gedreven en enthousiast organisatie team zorgt voor een sterke toename van het deelnemersaantal. Er kan gekozen worden voor 2,5, 5 of 10 kilometer. De jongere lopers kunnen deelnemen aan de 1200 meter.

De organisatie is in handen van AV Twenterand en SportvoedingWebshop.com. Twee partijen die de handen inéén hebben geslagen met als resultaat een zeer goede en mooie crossloop. Uitgangspunt van de organisatie is dat zowel de recreatieve, als de wedstrijdloper, uitgedaagd wordt. Het is een wedstrijd voor jong en oud, met een pittig parcours.

Het parcours is geheel onverhard, gevarieerd en verrassend. De steeds wisselende ondergrond van zand, gras en mul zand maakt het een uitdagende crossloop. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan deelnemen. Jij ook! De volgende Lageveldlopen worden gehouden op 17 januari en 14 maart 2015.
Klik op de link voor de foto's van Gerrit Schuitema

5 kilometer

10 kilometer



Gerrit Schuitema

Geen opmerkingen: