zaterdag 15 november 2014

Uitnodiging voor een trainingsloop

Route Montferland Run
Komende zondag, 16 november 2014, ben ik van plan om de officiële route van de Montferland Run te gaan lopen, die enkele weken later plaats vind. In een rustig tempo van ongeveer 5,30 a 6,00 minuten per kilometer zullen we zo'n anderhalf uur over de 15 kilometer doen.

Degene, die dit te ver vinden kunnen ook 10 kilometer lopen. Dit is het wedstrijd rondje van de 7,5 kilometer (rode stippellijn), inclusief de lus naar Stokkum. We vertrekken om 8.15 uur vanaf de Hamelandbaan en de start is om 9.00 uur in het centrum van 's-Heerenberg. Wie heeft er zin om mee te lopen? Meld je dan even aan!

PS. Volgend weekend is er geen Boekelder Cross en de Energy Run gaat niet door!

Deelnemers:1.Geert Wevers, 2.Andre Balke, 3.Eric Hoogerbrug, 4.Lisa te Molder, 5.Inez Balke, 6.Patrick Ikink, 7.Ronnie Boekelder, 8.Tonnie Baten, 9.Sandra Wassink, 10.Bianca Saalmink,11.Gerrit te Lindert, 12.Denise van der Donk, 13.Jan Rademaker, 14.Evelien  Hillen, 15.Sabne  Ikink, 16.Rob van der Donk

4 opmerkingen:

Eric Hoogerbrug zei

Ik wacht even af of er animo is voor de heuveltraining van de D groep. Anders ga ik graag mee!

Lisa zei

Ik ben erbij!

Eric Hoogerbrug zei

Vraagteken mag weg, ben er bij!

Denise Eskes zei

Ik zie mijzelf er ook al tussenstaan, Rob gaat ook mee. Wij zien jullie daar om 9.00 uur en gaan dus rechtstreeks. Daar op de parkeerplaats bij de Snor (start).