zondag 16 november 2014

Rondje Montferland Run in 's-Heerenberg

van links naar rechts Ronnie Boekelder, Tonnie Baten, Gerrit te Lindert, Evelien Hillen, Eric Hoogerbrug, Lisa te Molder, Denise van der Donk, Geert Wevers, Rob van der Donk, Jan Rademaker, Sandra Wassink, Inez Balke, Andre Balke, Sabine Ikink, Patrick Ikink en Bianca Saalmink
Vanmorgen hebben we met 16 atleten het Rondje van de Montferland Run gelopen. Na de start van deze training om 9.00 uur op de Slotlaan in het centrum van 's-Heerenberg, zijn we eerst naar het dorp Stokkum gelopen, gelegen aan de voet van de Hulzenberg. De eerste echte beklimming was de Peeskesbult. Direct na het 5 kilometer punt moest een hoogte van 42 meter overwonnen worden in de richting van het plaatsje Beek. 

Na een tweede uitdagende beklimming volgde een lange afdaling, waarna bij het verlaten van het bos een prachtig uitzicht volgde over het glooiende landschap van het Montferland en de korenmolen van Zeddam. Daarna ging het parcours via de Drieheuvelenweg met enkele korte en pittige klimmetjes richting de afdaling van de laatste snelle kilometer in ’s-Heerenberg. Na afloop werd er in café de Snor nog even met zijn allen over de training nagepraat.

1 opmerking:

jelle zei

Mooie foto's geert alleen jammer van het weer