woensdag 12 november 2014

Mystery-Gast bij Sportcafe Run-Bike-Fun

The Mystery-Gast
Het is de organisatie van het sportcafé Run-Bike-Fun gelukt om nog een speciale gast aan te trekken, die bij een groot publiek al een begrip is. Wie het is laat zich makkelijk raden, want hij heeft een mening over alles, houd van zelfspot, en durft de maatschappelijke discussie op pittige wijze aan te zwengelen. Soms komt hij uit de kast (als een geheim agent) om de meest vreemde situaties vast te leggen. Het is een loper die een dusdanige haarkleur heeft dat hij in het Haagse niet op zou vallen. De bijnaam “de witte Keniaan”  is al vergeven, maar anders zou het bij de mystery-gast zeker niet misstaan.

Uitstapjes naar andere disciplines dan alleen het hardlopen schuwt hij niet. Zo heeft hij zich laten verleiden tot de Run-Bike-Run, weliswaar als organisator maar toch............Als een aap in hindernissen hangen leek hem een eitje, het zwaardere trailrunnen, een rondje over de Tafelberg, alles wil deze maatschappij- kritische loper uitproberen. Er wordt gefluisterd dat hij al nadenkt over een trio, maar hoe we dat moeten interpreteren? 

Voor iedereen die deze sportieve en journalistieke veelvraat op een andere manier wil leren kennen……  Kom vrijdag a.s. naar het sportcafé bij cafe 't Noorden en kijk en luister naar een fenomeen in de dop, zodat je later altijd kunt zeggen: ik was erbij!!!! (bron: Organisatie Run-Bike-Fun).

Geen opmerkingen: