woensdag 15 mei 2019

19e Gerard Tebroke Memorialloop - Nieuwsflits 5

De start van de 10 kilometer in 2018
10 kilometer Ducona Run

Om 18.00 uur klinkt het startschot van de 10 kilometer Ducona Run voor wedstrijdatleten en recreanten. De deelnemers leggen 5 ronden af en komen dan ook 5 keer over de Markt. Het parcours is pittig door de hoogteverschillen en het vele bochtwerk. Toch is het wel een heel erg snel traject gezien de ijzersterke tijden die er vorig jaar gelopen zijn.

De organisatie, in de persoon van Tim te Brake, is het wederom gelukt om een sterk startveld te kunnen presenteren en hoopt dat de atleten en atletes het publiek een prachtig stukje topatletiek zullen laten zien!

Op dit moment hebben de volgende atleten hun deelname toegezegd:

Deelnemerslijst Heren: 
Jay Sauer, Ben Vriends, Mark te Brake, Dennis Licht, Rick Heutinck, Stijn Elferink, Wouter Heinrich, Jordy Kloet, Pascal Schepers, Remy Rondeel, Koen Vossers, Stefan Ritte, Wouter Jansen, Jorrit Cleij, Simon Dahl, Lars Duistermaat, Gert-Jan Wassink, Maarten Zeegers, Matthijs Weijkamp, Tom van Beusekom, Luc Schouten Ricardo Floris

Deelnemerslijst Dames: 
Lisa Jaschke, Wendy Mullink en Vivienne Morssinkhof

De atleten en atletes kunnen rekenen op de aanmoedigingen van het publiek langs de route en zeker ook van speaker Bert Pessink. De zeer gedreven commentator heeft een geweldige staat van dienst en wordt veel gevraagd voor nationale topwedstrijden, zoals de Zevenheuvelenloop, de Diepe Hel-loop en de Montferlandrun.

Uiteraard komen er ook tal van AVA`70-leden en regionale recreanten in actie. Ze hebben zaterdag een prachtige gelegenheid om in de schaduw van de nationale toppers een mooie prestatie te leveren. De 10 kilometer Ducona Run belooft dan ook een prachtig hardloopspektakel te worden, met 5 doorkomsten op de sfeervol ingerichte Markt!

Geen opmerkingen: