vrijdag 10 mei 2019

Gouden duo geeft stokje door.....

Theo en Gerrit geven het stokje door aan Gijs en Björn
Gerrit Ormel en Theo Stronks besluiten na 15 zeer zware, maar mooie jaren de organisatie van het herenuitje uit handen te geven. Ze weten niks meer te verzinnen om de mannen tevreden te houden. Om de vijf jaar was het uitje op zaterdag. De andere jaren op een trainingsavond en wel op de donderdagavond. Het laatste herenuitje was vorig jaar op zaterdag bij de Twee Bruggen. Het was een bloedhete dag en Gerrit en Theo besloten toen om op het heetst van de dag het midgetgolfen toch door te laten gaan. Dan weet je dat er toch een tijd van gaan aangebroken is. De mannen wilden eerst gaan kanovaren, maar ja het was zo'n hete zomer dat er geen water in de beek stond. Een goed alternatief zou bier drinken geweest kunnen zijn, maar ja Gerrit en Theo zijn zulke afgetrainde, gezonde en fanatieke atleten dat alcohol niet in hun vocabulair voorkomt.

Maar goed wie kan ons stokje dan overnemen dachten de heren. Wat als we het na het diner bij de andere heren in de groep gooien. Zo gezegd zo gedaan. Heel voorzichtig zette Theo zijn glas water weg en begon met de woorden:" Gerrit Ormel en ik...... Theo kon zijn zin niet afmaken. Gijs Oosterholt en Björn Demkes overschreeuwden Theo met:" wij willen het herenuitje volgend jaar graag organiseren." En zo geschiedde het. Na 15 jaar het stokje overdragen aan 2 jonge, knappe, bierdrinkende, sportieve, leuke, mooie, grappige, fanatieke, atleten.

De stoerste verhalen kwamen al ter sprake. Nou dat zal me dan een herenuitje gaan worden op donderdagavond 13 juni 2019. Het zal de atleten benieuwen of ze de uitjes van Gerrit en Theo kunnen overtreffen. Of zal het tegen gaan vallen? Daar komen jullie alleen achter als jullie heren je nog opgeven voor 13 juni 2019. Het opgave formulier hangt in de kantine bij Ava. 1 tipje van de sluier kunnen Gijs en Björn al verklappen. Dat is dat er namelijk een speciale mistery guest jullie deze avond zal gaan vermaken. Dus mis het niet en geef je op.

Rest ons nog om Gerrit Ormel en Theo Stronks hartelijk te danken voor de 15 mooie jaren waarin ze de herenuitjes tot in de puntjes verzorgd hadden. We hopen dat jullie 13 juni heerlijk kunnen genieten. Geen stress meer van wat zullen we dit jaar eens gaan doen. Heren veel plezier allemaal op donderdagavond 13 juni 2019.

Björn en Gijs

Geen opmerkingen: