dinsdag 22 juni 2010

De groene chip!

de groene chip
Ik heb me vooringeschreven voor de 15 kilometer op de Zevenheuvelenloop op zondag 21 november 2010. Tijdens de Zevenheuvelenloop wordt je tijd geregistreerd door middel van de MyLaps ChampionChip. In tegenstelling tot vorige jaren kun je dit jaar geen chip meer huren, maar je kunt kiezen uit twee soorten koopchips: de oude vertrouwde gele chip en de nieuwe groene chip. Deze groene chip is speciaal voor de lopers van de Zevenheuvelenloop verkrijgbaar in de speciale Zevenheuvelenloop-uitvoering (zie plaatje hiernaast). De groene chip is een nieuw chipconcept op basis van de vertrouwde MyLaps ChampionChip techniek. Je kunt een groene chip kopen voor 4 euro. Die kun je gebruiken tijdens de Zevenheuvelenloop zonder extra bijbetaling.

Daarna kun je met deze chip lopen bij veel andere wedstrijden in Nederland en op ChampionChip TimePoints in Nederland. Als je de chip gebruikt bij een andere wedstrijd betaal je per wedstrijd een extra bijdrage. Als je al een groene chip hebt, kun je hiermee ook lopen bij de Zevenheuvelenloop. Je betaalt dan een gebruikersfee van 1,25 euro. Natuurlijk kun je ook je gele chip gebruiken, als je die bezit. Je kunt ook nog steeds een gele chip kopen, voor 28 euro. Als je een gele of groene chip koopt, krijg je deze samen met je deelnemerspakket thuisgestuurd, ca. 10 dagen voor de loop. Wil je de groene chip eerder ontvangen, dan betaal je 5 euro (dit is inclusief gebruik tijdens de Zevenheuvelenloop).

In het begin van de jaren negentig (1991 en 1993) heb ik ook twee keer de Zevenheuvelenloop gelopen en ik kan me nog herinneren dat we één keer bijna een treincoupe vol hadden met alleen maar Aaltense lopers. Het zou mooi zijn als we dat nog een keer voor elkaar kunnen krijgen. Ik weet dat Gerrit Dijkslag, Ingrid van Zolingen en Marco van Rijs zich ook al hebben ingeschreven. Wie volgt?

Klik voor meer informatie op onderstaande links


Geen opmerkingen: