donderdag 21 april 2016

AVA`70 scoort met netwerkbijeenkomst

Heesen Yachts Interiors in Winterswijk
Op donderdag 21 april organiseerde AVA`70 voor de eerste keer een netwerkbijeenkomst. Een kleine 50 sponsors en relaties van de club hadden zich aangemeld voor deze avond, die plaats vond bij Heesen Yachts Interiors in Winterswijk.

AVA`70 voorzitter opende het samenzijn en heette het gemêleerde gezelschap van harte welkom. Hij gaf aan dat de vereniging verschillende middelen in zet om atletiek bij AVA`70 in de breedste zin van het woord, mogelijk te maken. Hieronder vallen het hebben van voldoende en enthousiast kader, de beschikking hebben over de juiste materialen, het creëren van een gezellige sfeer, de inzet van een peloton van vrijwilligers. Een ander heel belangrijk middel vormt de sponsoring en dit heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. De bijdrage van het bedrijfsleven, financieel of materieel is van ontzettend veel waarde voor AVA`70. Graag wil de vereniging met het houden van netwerkbijeenkomsten iets terug doen.

Daarna was het Jan Rademaker, oud-preses van de club en tevens directeur van Heesen Yachts, die de aanwezigen een kijkje achter de schermen van het bedrijf gunde. Een duidelijke presentatie, ondersteund met fraaie beelden maakten duidelijk, dat er uitsluitend vakwerk wordt geleverd bij het vervaardigen van het interieur van de jachten. Het is puur exclusiviteit en er wordt alleen maatwerk geleverd. De klant betaalt en bepaalt, zo is het credo. De beelden maakten duidelijk, dat er sprake is van ongelooflijke luxe aan boord. Een glazen bad, de verwerking van roggehuiden, het vervaardigen van aquariums aan boord, een speciaal steentje voor steentje met de hand gelegde grindvloer… het zijn allemaal wensen van de klanten, die in de praktijk voor zijn gekomen en ook daadwerkelijk uitgevoerd. Nadat het interieur gereed is, wordt het naar de werf in het Brabantse Oss vervoerd, waar de afbouw van de jachten plaatsvindt. Ook dit is weer een zeer tijdrovende klus.

De groep aanwezigen werd vervolgens gesplitst voor een rondleiding in de werkplaats van Heesen Yachts. Een medewerker van het bedrijf vertelde enthousiast en uitvoerig over de verschillende werkprocessen, die erg tijdrovend zijn. Duidelijk werd ook, dat er sprake is van maatwerk en dat de medewerkers allemaal grote vakmensen zijn. Prachtige verhalen en mooie indrukken zorgden voor veel gespreksstof bij de afsluitende borrel. Uiteraard ging het niet alleen daarover, maar dat is ook de bedoeling van een netwerkbijeenkomst.

De organisatie van de avond kijkt met een zeer tevreden gevoel terug op de eerste netwerkbijeenkomst van AVA`70. De ongedwongen en gezellige sfeer maakte duidelijk, dat de aanwezigen het prima naar hun zin hadden en de netwerkbijeenkomst voldeed dan ook in alle opzichten aan de verwachtingen.
Er zal dan ook zeker een vervolg komen en het eerste bedrijf, dat de organisatie op zich wil nemen, heeft zich inmiddels ook al aangemeld.

Geen opmerkingen: