dinsdag 19 april 2016

Open dag bij Sport-Balance op zaterdag 23 april in Breedenbroek

De verkoopmedewerkers van Sport-Balance
Wat drie jaar geleden hobbymatig is begonnen, hebben Bianca en Herbert Rougoor inmiddels uitgebouwd tot een prestigieuze sportzaak (inclusief 2 webshops) met een groots aanbod sportkleding, schoeisel, kleding, materialen en sportvoeding gericht op survival, (trail)running, triathlon, fitness, crossfit, obstaclerunning en bootcamp. Deze uitbreiding wordt gevierd doormiddel van een Open dag op zaterdag 23 april van 9.00 uur tot 16.00 uur, waarbij iedereen vanzelfsprekend van harte welkom is om dit onder het genot van een (gezond) hapje en drankje te komen vieren. 

Bianca en Herbert hebben beide een grote passie voor sport. Zij hebben jarenlange ervaring opgebouwd door deel te nemen aan survivalruns, het organiseren van runs en het bouwen van hindernissen en obstakels, waardoor zij een goed en gedegen advies kunnen geven op bijvoorbeeld kleding, schoeisel en sportvoeding. In het assortiment voeren zij merken  zoals INOV-8, Raidlight, Fusion, GO2, BV Sport, Bliz en Mico, waardoor klanten uit heel Nederland hen weten te vinden. Maar ook onder het regionale publiek weten zij steeds meer naamsbekendheid te creëren.

Inmiddels is het team van Sport-Balance uitgebreid en is er op vrijdag en zaterdag een voedingsdeskundige aanwezig voor het geven van tips en adviezen gericht op het behouden en behalen van een gezonde leefstijl en vragen rondom sport en voeding. 

Tijdens de Open Dag kunnen bezoekers deelnemen aan een zogenaamde oriëntatieloop en of deelnemen aan de clinics krachttraining voor (trail)runners en krachttraining voor survivalrunners. Aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk donderdag 21 april 18.00 uur via info@sport-balance.nl of via 0315-617364. Deelname is gratis. Sport-balance is geopend van dinsdag t/m zaterdag vanaf 9.00 uur. Adres: Den Dam 2, 7084 AT Breedenbroek. 

Geen opmerkingen: