donderdag 22 april 2021

Café Leuven sponsort de April’s Prachtige Prijzenloop

Het fijne prijzenpakket van Café Leuven

De April’s Prachtige Prijzenloop is in volle gang. De 3, de 5 en 10 km wedstrijden hebben we inmiddels achter de rug. Er wordt ongekend hard gelopen! Als organisatie krijgen we nu al 3 weekenden de tijden door via app, mail, strava, garmin, noem maar op, en we zijn telkens verbaasd dat er individueel zo hard gelopen kan worden. Niet normaal! In een wedstrijd kun je vaak het onderste uit de kan halen, omdat je steun hebt aan je medelopers, je een mens-tegen-mens strijd kunt voeren, omdat je windvangers hebt, omdat het adrenalinepeil allicht wat hoger ligt. Des te groter de prestatie dus als je als individuele loper zo diep kunt gaan. Sjappoo voor al onze deelnemers!

We zien creatieve initiatieven om optimale prestaties neer te zetten. Er worden hazen ingezet, er worden slimme parcours gezocht – wind mee en bult af - , we zien hevige onderlinge strijden tussen broers, zussen, zwagers, schoonzussen, vaders, moeders, teamgenoten, clubgenoten, ooms, tantes,…prachtig om te zien allemaal! 

Het prijzenpakket is natuurlijk ook niet misselijk. Daarvoor wil je wel strijden! Een weekendje een cabrio, een massage van Han, een taart van Gerdy, een rondleiding in de tuin van Theo…wie wil dat nou niet! Daarvoor wil je wel het snot voor de ogen rennen!

We hebben nog 1 weekend te gaan, we moeten nog 1 weekend diep gaan. Dus de timing is perfect. Een extra stimulans, een extra adrenalinestoot kunnen we wel gebruiken. En die is er! Onze prijzenloop is niet ongemerkt gebleven: Café Leuven, het fijne café aan de Landstraat, heeft een paar prachtige prijzen aan het pakket toegevoegd! Café Leuven heeft een meter wijn, een doos Amstel glazen en 3x een shotje met een voestvol munten er bij. 5 Vette prijzen dus! Café Leuven, heel erg bedankt voor dit sympathieke gebaar. En misschien nog wel het mooiste van deze prijzen: de prijswinnaar wint tevens een wandeling met de lieftallige vrouw van baas Wilco!

De fanatiek sporter kan zich natuurlijk fronsend afvragen: “Drank en hardlopen, gaat dat wel samen?” Natuurlijk gaat dat samen! Wel met mate uiteraard…Wat zal er fijner zijn om na 4 weekenden knallen lekker onderuit op de bank onder het genot van een wijntje of biertje heerlijk na te genieten? Niks toch? Ja, napraten in Café Leuven. Da’s nog leuker…Effen geduld mensen! 

Drink nu nog niet teveel beste hardlopers, we hebben nog 1 weekend te gaan. Heel veel succes en plezier!   

Geen opmerkingen: