woensdag 21 april 2021

April’s Prachtige Prijzenloop – de gevreesde 15 km staat op het programma!

Tijdens de 10 kilometer kon Rinke nog lachen......

We mochten de afgelopen 3 weekenden getuigen zijn van werkelijk waar prachtige hardloopprestaties. Er werden vele PR’s gelopen, er kwamen tijden door van atleten die nog nooit een 10 km aan een stuk hadden gelopen en er waren atleten die juist opgelucht waren dat ze eindelijk weer eens 10 km konden lopen na lang blessureleed. We genieten als organisatie elk weekend van die mooie prestaties, van dit prachtige spektakel; het plezier spat er van af!

Maar we zijn er nog niet! De monsterlijke 15 km staat nog op het programma, het aankomende weekend. Een dik uur tot anderhalf uur hard lopen, oef!

Zoals jullie weten mag er 1 afstand geskipt worden. Een heleboel deelnemers zitten al aan de 3 afstanden, dus de verleiding is groot om de 15 km te laten voor wat ie is. Dat is uiteraard jullie goed recht, maar hoeveel mooier is het om het hele kwartet vol te maken! Daar spreekt karakter uit en geeft de optimale voldoening. Hoeveel leuker is het om in het weekend de tussenstanden steeds te volgen als je zelf ook mee hebt gedaan? Over de tussenstanden gesproken: onze Bart Wesselink houdt dit steeds perfect en supersnel bij. Daar zijn we als organisatie ontzettend blij mee! Dus laad je nog 1x op, zoek een mooi parcours uit en ga ervoor. Hoeft niet hard, maar doe het!

In de tussenstand over 3 wedstrijden staan nu 186 atleten genoemd. Dit aantal houden we dan ook aan als het maximaal aantal punten dat te verkrijgen is op de 15 km. Stel dat er zich maar 100 deelnemers er aan deze afstand wagen, dan nog krijgt de snelste 186 punten. Anders voelt dit niet eerlijk: bij deze afstand wordt immers het kaf van het koren gescheiden. Bij deze afstand komen de klasbakken boven drijven. Dus de waardering mag er dan ook zijn! Als kers op de taart ontvangt de atleet die alle 4 afstanden heeft gelopen 25 bonuspunten. Da’s lekker meegenomen!

En denk nog eens aan dat fantastische prijzen pakket! Ter motivatie noem ik het nog even, in willekeurige volgorde:

- Een weekend lang de 4 persoons cabrio met volle tank;

- Een liefdevolle massage van Han Tieltjes;

- Een hoodie met het logo van de sponsor;

- Een eigengemaakte monchou taart van Gerdy;

- Een op maat geschreven column door clubcolumnist  Erwin Wamelink;

- Een duurloopje met de sponsor en de organisatie van de APP;

- Een ontbijtje voor twee;

- Schitterende bling-bling bekers;

- Een hardloopshirtje voor dame en heer, met sponsorlogo er op, met een joker die recht geeft op 10 m voorsprong bij de King – Queen of the Beeklaan;

- Een rondleiding in de waanzinnige rotstuin van Theo Stronks met afpils-optie;

- Prachtige prijzenpakketten van Café Leuven, inclusief een wandeling met de vrouw van de baas;

Wij maken ons op voor het laatste, alles bepalende weekend. Atleten, pak jullie rust de komende dagen en ga ervoor. We zijn trots op jullie!

Sportieve groet,

Organisatie APP (Geert Wevers, Bart Wesselink, Rinke ter Haar)

Geen opmerkingen: