zaterdag 17 maart 2012

Aankondiging van het Rondje Nederland in Arnhem

Marco van Rijs en Ingrid van Zolingen aan de start in 2009
Hardlopen door de tijd. Dat kan op zondag 18 maart 2012 in een unieke prestatieloop dwars door het openluchtmuseum in Arnhem. Een echt Rondje Nederland dus. Rondje Nederland wil de leukste familieloop van Nederland zijn. Honderden kinderen zullen zich aan de start melden voor hun race over 1 of 2,5 kilometer dwars door het museum. Een unieke gebeurtenis. Volwassen kunnen zich inschrijven voor een 5 of 10 kilometer.
In één prestatieloop langs een arbeidershuisje uit de Zaanstreek of de poldermolen uit NoordLaren, langs een kleine boerderij uit Beltrum of de scheepswerf uit Marken. Kortom, het is hardlopen door de Nederlandse geschiedenis. Het maakt deze wedstrijd uniek!
Niks gelogen. Rondje Nederland kent een van de mooiste parcours van Nederland, dwars door het openluchtmuseum. Voor de vijf en tien kilometer gaan de hekken open en pakken de lopers een stuk van de omliggende bossen mee. Voor en na de wedstrijd is er alle tijd om het museum rustig te bezoeken.
Om 13.45 uur is de start van de 5 kilometer en om 14.45 uur de start van de 10 kilometer. Jan Rademaker loopt de 10 kilometer en vertrekt om 12.45 uur vanaf de AVA'70 baan. Wil je met Jan meerijden reageer dan even onderaan dit artikel anders vertrekt hij vanaf zijn huis naar Arnhem.
Voor meer informatie klik op onderstaande links


3 opmerkingen:

Harro zei

Gefopt door niet goed te lezen; ik zag Marco in hardlooptenue en dacht 'he's back'. Door de uitslagenlijst gescroll'd maar geen Marco. Uiteindelijk las ik het pas....een foto uit 2009.

wilma zei

wat zien ze er nog jong uit in 2009! da's nu wel anders!

Marco zei

Dit was voor de Facelift Wilma!