zondag 22 mei 2011

Svedex deuren kampioen bedrijfsteams 10 EM bij Eiberrun

Het team van Svedex deuren met van links naar rechts: Ingrid van Zolingen, Willem-Arjen van Breugel, Martijn Groot Wassink en Raymond Schuurman
Het team van Svedex deuren uit Varsseveld is zondagmiddag alsnog uitgeroepen tot winnaar van het Achterhoeks bedrijfskampioenschap bij de Eiberrun over de afstand van 10 Engelse Mijl. Het team was door een computerfout buiten de klassering terecht gekomen. Dat leidde bij de tweede editie van het bedrijfskampioenschap tot een verrassend snelle wissel van de wisselbeker. Die was even tevoren aan het team Fysik Professionals in beweging uitgereikt, dat bij nader inzien tweede werd.

De fout kwam doordat Svedex in de ASV-computer onder 'bedrijvekampioenschap' terecht kwam. Een letter minder dan 'bedrijvenkampioenschap', waaronder de overige deelnemende teams werden geschaard. Direct na de huldiging bleef het Svedex-team verbaasd achter.

De Eiberrun organisatie zocht op wat was misgegaan, en legde de situatie in de foyer van 't Spieker uit aan de kampioenen tot dan toe. Het fysik-team vatte het sportief op, feliciteerde de Varsseveldse ploeg en droeg de beker over. Fysik werd zodoende tweede, derde werd Dusseldorp. In eerste instantie uitgeroepen Van Wijnen 3 werd zodoende van de podiumplek beroofd, maar had bij de huldiging nog die glorie mogen smaken (bron Tubantia).


Spijtig maar verdiend, en dus: gefeliciteerd! Fysik Professionals in beweging staat de beker voor de eerste plaats in de bedrijvencompetitie op de 10 Engelse mijlen af aan Svedex, de echte winnaar. Voor Fysik is er de tweede plaats(foto's Peter Zandee)


Geen opmerkingen: