woensdag 1 juli 2015

Aankondiging van de 11e Midzomerrun in Westervoort

Westervoort 5 juli
Ren mee met de Kab Midzomerrun en geniet daarna gratis van de Midzomermarkt en Sterren on Tour bij Winkelcentrum de Wyborgh. Op zondag 5 juli staat Westervoort in het teken van het Wyborghfeest met meerdere activiteiten.

De Kab Midzomerrun is hardloopwedstrijd voor de hele familie. Voor de volwassenen is er de Zijm 5 kilometer en de Kab 10 kilometer. De route gaat door het oude gedeelte van Westervoort richting de dijk. Op de dijk genieten de lopers van een prachtig uitzicht over de uiterwaarden. 

De 10 kilometer bestaat uit twee rondes. De Pelgrim-Luxaflex Kidsrun gaat over 500 of 1000 meter. Deelname Kidsrun 4 t/m 12 jaar. Start en finish zal zijn bij winkelcentrum de Wyborgh in Westervoort. Online inschrijven t/m 4 juli middernacht of op de wedstrijddag tot 45 minuten voor de start. De Zijm 5 kilometer start om 11:00 uur en de Kab 10 kilometer om 11:45. De eerste Kidsrun begint om 13.00 uur. Het inschrijfbureau is bij basisschool de Brug op ongeveer 200 meter van start finish.

Vanaf 11.00 zal ook de Midzomermarkt open zijn. Een gezellige markt met vele diverse kraampjes. Om 13:00 uur start een spetterende show van Sterren on Tour met onder andere Wesley Klein en Grad Damen. Het Wyborghfeest wordt aangeboden door de Winkeliersvereniging van Winkelcentrum De Wyborgh.

Klik voor meer informatie op onderstaande links



1 opmerking:

Midzomerrun Westervoort zei

Aangepast programma Midzomerrun, Westervoort op zondag 5 juli.
De organisatie van de Kab Midzomerrun heeft i.v.m. de te verwachten weersomstandigheden besloten het programma aan te passen. De 5 en 10 kilometer zullen nu gelijktijdig starten t.w. 11.00 uur. De verschillende categorieën van de Kidsruns starten allemaal samen om 11.05 uur. Iedereen loopt nu 1 rondje van 500 meter. Er zijn extra waterposten op het parcours en bij start/finish. Op deze manier zijn alle benodigde maatregelen getroffen en kan het evenement verantwoord doorgang vinden. Start en finish zijn bij winkelcentrum de Wyborgh in Westervoort. Online inschrijven is nog mogelijk t/m 4 juli 0.00 uur of op de wedstrijddag tot 45 minuten voor de start. Het inschrijfbureau is bij basisschool de Brug op ongeveer 200 meter van start / finish. Meer informatie op www.midzomerrun.nl.