dinsdag 28 juli 2015

AVA'70 doneert € 650,00 aan Hospicegroep De Lelie in Winterswijk

van links naar rechts Andre Bruil, Janny Stronks, Frits Schmidt, Jan te Brake, Frank Roos en Andre Balke
AVA`70 biedt als sportvereniging vooral tal van activiteiten aan, die gericht zijn op atletiek. Daarnaast wil de club ook haar maatschappelijke betrokkenheid tonen. Dit is dan ook de reden geweest, dat de organisatie van de Gerard Tebroke Memorialloop besloot om een gedeelte van het inschrijfgeld van de Businessrun beschikbaar te stellen aan een goed doel. 

Als bestemming werd Hospicegroep de Lelie uitgekozen. Deze organisatie houdt zich bezig met de terminale zorg aan huis of in het Hospice in Winterswijk. Zowel bij AVA`70, als ook bij Hospicegroep De Lelie is de inzet van een grote groep vrijwilligers van onschatbare waarde. Dit is dan ook een van de belangrijkste redenen geweest om de donatie aan deze organisatie te gunnen.

Op dinsdag 28 juli a.s. waren voorzitter van Hospicegroep de Lelie, dhr. Frits Schmidt en coördinator mevr. Janny Stronks bij AVA`70 uitgenodigd om uit handen van de organisatie van de Gerard Tebroke Memorialloop de cheque van €650,00 in ontvangst te nemen. Het duo was erg blij met de donatie en bedankte AVA`70 in het algemeen en  de deelnemende bedrijven aan de Businessloop in het bijzonder, voor deze bijdrage.

Geen opmerkingen: