zaterdag 25 juli 2015

19e Zwarte Cross in Lichtenvoorde

De groep van AVA'70


Dit jaar trok Zwarte Cross een record van 197.450 bezoekers. Door het slechte weer van zaterdag vertrokken veel mensen van de camping. Toen het weer opklaarde, besloot de organisatie geen entree te rekenen, waardoor de zaterdag van het festival vrij toegankelijk was. Verder was er voor bezoekers wiens tent het niet overleefd had, de optie om op locatie te overnachten.

Zaterdagavond hebben we met een ploeg van 16 personen (AVA'70) bardienst gedraaid in de discotent. De hele tent was de hele avond tot de nok toe gevuld en er konden pas mensen weer in als enkele anderen de tent verlaten hadden. Wat een drukte en wat een omzet hebben we gedraaid. We zijn met zijn allen om 18.00 uur in de regen per fiets naar Lichtenvoorde vertrokken en klokslag 4.30 uur waren we weer terug in Aalten en hebben een prachtige avond gehad. Voor de zondag kregen we een vrijkaart en konden we alle festiviteiten zelf eens rustig bekijken.

De twintige editie van Zwarte Cross volgend jaar is van 22 tot en met 24 juli, met als motto 'Say Yes to apartigheid'. De kaartverkoop voor 2016 start op 21 november. Bezoekers die op de camping overnachten kunnen een dag eerder op het terrein terecht. 


1 opmerking:

jelle zei

Je staat mooi op de foto geert samen met frank