zondag 20 mei 2007

Oud Zevenaar De Kroon Ooyse Landloop 5 km – 17,40 min – 1e plaats 45+

van links naar rechts Gerrit Ormel, Henk Mengers, Geert Wevers, Paul Waalders en Bram Wevers
Een chaotische prijsuitreiking, een onverwachte eerste plaats en een dweilorkest dat een prachtig Lang-zal-ie-leven voor je speelt. Dat speelde zich vanmorgen af na de 5 km. door het mooie natuurgebied van Ooy in Oud-Zevenaar. In een verder perfect georganiseerde wedstrijd heb ik bijna de hele 5 kilometer samen gelopen met een aantal lopers die allemaal gingen voor hetzelfde 45+ klassement.

In het begin van de wedstrijd gaf Paul Huls samen met Jos Slutter de toon aan, gevolgd door Freddy Gijsberts, Hans Metzemakers, Jos Haagen en een weer sterk lopende Gerrit Ormel. Ik kon vrijwel de gehele wedstrijd deze mooie groep goed volgen waarbij iedereen het nodige kopwerk deed.

De laatste kilometer leek Jos Haagen de sterkste van ons te zijn maar zo’n 300 meter voor de finish kon ik er nog een mooie versnelling uitgooien om uiteindelijk te eindigen in een prachtige tijd van 17,40 min. Gerrit Ormel kwam 15 seconden later binnen in 17,55 min.

 Ook Paul Waalders (18.54 min) en Henk Mengers (19.26) liepen een tijd waar ze zeer tevreden mee waren. Bram liep 31 seconden van zijn PR af en eindigde in een tijd van 20.07 min. Op de 1 km. jeugdloop behaalde David Sonntag een eerste- en Kenneth Sonntag een negende plaats.



verslag

Paul Huls, Jos Haagen, Geert Wevers en Gerrit Ormel
Bram Wevers
Op de hoogste trede van het podium bij de M45

Geen opmerkingen: