zaterdag 12 mei 2007

Doetinchem 5×5 Estafette – 25 km – 1:33:18 – 5e Plaats

Trainer Gerard Demkes
Onder leiding van onze trainer Gerard Demkes hebben we dit jaar met zeven teams van AVA’70 meegedaan aan de 5×5 Estafette loop bij AV ARGO in Doetinchem. Na het maken van de traditionele teamfoto, viel voor mij om precies half twee het startschot. Ik was de eerste loper van mijn team, op een parcours dat ruim 100 meter langer was dan in de voorgaande jaren.

De eerste 2 kilometer  liepen lekker en gingen in 6,57 min. Hierna kregen we ruim anderhalve kilometer de harde wind pal tegen en was het dan ook erg moeilijk lopen. In de laatste kilometer moesten we door het wat hogere gras langs een sloot en over een voetbalveld lopen om vervolgens de laatste 200 meter op de atletiekbaan van sportpark de Bezelhorst af te leggen. Mijn eindtijd was 18,48 min.

Hierna moesten de overige atleten van mijn team. Dennis Woeltjes (18,30 min), Jan Wevers (19,33 min), Wout Eekelder (18,33 min) en slotloper Gerrit Dijkslag (17,54 min). De gehele wedstrijd hebben we bijna op de vijfde plaats gelopen. Na vorig jaar deze wedstrijd nog gewonnen te hebben, zat er dit jaar helaas niet meer in.



staand van links naar recht Dennis Woeltjes, Gerrit Dijkslag en Wout Eekelder, op de hurken Geert Wevers, Gerard Demkes en Jan Wevers
Lekker lopen door de prachtige natuur

Geen opmerkingen: