zaterdag 8 december 2007

Bergcross Nijverdal 5,5 km – 21,47 – 2e plaats 40+VC

Bram
Omdat het voetballen van Bram is afgelast, zijn we samen naar Nijverdal gereden om deeltenemen aan de Bergcross. Dit is de eerste wedstrijd van de OAD Reizen Crosscircuit. De start is bij het activiteitencentrum de Wilgenweard, dat zich bevind aan de oevers van het riviertje de Regge en aan de voet van het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug. Bram liep de 2,3 kilometer in een tijd van 8,55 minuten en werd daarmee 15e in de categorie tot en met 16 jaar. 

Ik heb zelf meegedaan aan de 5,5 kilometer en vond het een vrij pittige wedstrijd met een op sommige plekken erg nat parcours. Ongeveer op de helft loop je het Ravijn in, een kuil van een meter of tien diep. Gelijk na de wedstrijd zijn we weer naar huis gegaan omdat ik nog werken moest en net als vorige week kon ik ook nu mijn prijs weer niet ophalen. Ik wist ook eerlijk gezegd niet dat ik in de prijzen was gelopen. 

Het ging niet echt lekker en in het totaalklassement liep ik net bij de eerste twintig atleten maar je weet absoluut niet hoeveel er daar van veertig jaar of ouder zijn. Als dan na afloop van de wedstrijd blijkt dat je in deze categorie tweede bent geworden is dan toch een verrassing. Bertus van Elburg uit Nijverdal, die ik al bij verschillende wedstrijden tegen ben gekomen, was zo vriendelijk om mijn prijs op te halen. Bertus bedankt.


Voor de start van mijn eigen wedstrijd

Geen opmerkingen: