donderdag 23 februari 2017

Nieuwe uitslagen-app voor hardlopers

Uitslagen.nl biedt een nieuwe gratis app aan voor Android en iOS. Via deze app kunnen deelnemers aan een hardloop- of fietsevenement na afloop hun uitslagen op een mobiele telefoon of tablet bekijken. De app bevat alle uitslagen die op www.uitslagen.nl zijn vermeld.

Door te klikken op een naam in de uitslagen worden diverse hardloopstatistieken getoond (tijd, afstand, behaalde klassering, gemiddelde snelheid en tempo). Naast het zoeken op naam kan bijvoorbeeld ook gezocht worden naar club- en woonplaats-genoten.

Naast de uitslagen kunnen gebruikers van de app ook de evenementen-kalender bekijken en zich inschrijven voor evenementen die vermeld staan op www.inschrijven.nl (dat zijn er zo’n 1.400 per jaar). De historische uitslagendatabase maakt het mogelijk om via de Archief-functie in de app te zoeken naar alle uitslagen.

www.uitslagen.nl is de grootste (hardloop)uitslagen database van Nederland met momenteel zo’n 7 miljoen individuele prestaties van meer dan 11.000 evenementen. Jaarlijks worden uitslagen van zo’n 1.200 nieuwe evenementen toegevoegd. Meer informatie en downloaden van de app via: www.uitslagen.nl/app

Geen opmerkingen: