vrijdag 8 januari 2021

AVA'70 klaar voor Kerstbomeninzameling

Zaterdagmorgen vanaf 9.00 uur worden de kerstbomen in Aalten en Bredevoort opgehaald

Komende zaterdag, 9 januari zal een flink peloton leden van AVA`70 weer in Aalten en Bredevoort de kerstbomen gaan rapen. Vanaf een uurtje of negen in de ochtend zullen de teams op pad gaan om alle wijken te bezoeken. Vanwege de coronamaatregelen heeft organisator Gerben Duenk het draaiboek dusdanig aangepast, dat alles volgens de geldende regels zal verlopen. Het gezamenlijke en o, zo gezellige koffiemoment bij de start van deze jaarlijkse openingsactiviteit komt helaas te vervallen. Om te zorgen voor een goede spreiding van het personeel, is er voor de teams een tijdschema gemaakt voor het verstrekken van de laatste informatie en het uitdelen van de route. Er zal per wijk een auto met chauffeur en een sjouwer in actie komen, hier en daar geholpen door een AVA`70-junior, die nog geen 18 jaar is. 

Bij het afleveren van de bomen bij de werf van Aalbers, zullen enkele krachtpatsers in actie komen om de kerstbomen af te laden. Na afloop is er  ook geen gezamenlijke lunch, maar er worden calorierijke voedselpakketten uitgereikt op een geheime locatie. Kortom…. er zijn best veel concessies gedaan, maar op deze verantwoorde wijze hoopt AVA`70 dat het lukt om alle kerstbomen in te zamelen. Uiteraard hoopt AVA`70 ook op 9 januari a.s. weer een flink aantal kerstbomen te scoren, om op deze manier de clubkas flink te spekken.

Chef d`organisation Gerben Duenk heeft de afgelopen weken bergen werk verzet, maar is hoopvol gestemd dat de activiteit weer een groot succes is. Hij is in ieder geval al beretrots op alle AVA-janen, die hun steentje bij willen dragen! (FR)

Geen opmerkingen: