zaterdag 17 oktober 2009

Nieuwe banner onder aankondigingen

Eerst zweten, daarna aapjes kijken


Met ingang van volgende week wordt er een nieuwe banner onderaan de aankondigingen geplaatst. Het is een banner van de Safari Run die op zondag 24 januari 2010 in Arnhem wordt gelopen. Met het startnummer mogen alle deelnemers na het lopen gratis na de dierentuin Burgers Zoo, krijgen een gratis consumptie tijdens de afterparty en alle kinderen tot en met 12 jaar die deelnemen, krijgen een tegoedbon voor een gratis pannenkoek. Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk dagje uit met het gezin. Dus schrijf je snel in, want vol is vol!

De inschrijving voor de derde Safari Run is gisteren geopend. De eerste editie van deze loop werd ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van Chat’n'Run georganiseerd.
De Safari Run is in een nieuw jasje gestoken. Je kunt je inschrijven op de volgende onderdelen: 800m Pandaloop (t/m 8 jaar), 1.600m Welpenloop (t/m 12 jaar), 5k Leeuwinnenloop, 5 k Leeuwenloop en de 10k Buffelloop. De populaire 5 km is dus gesplitst in een vrouwen- en mannenloop. Twee redenen: 1. zo kunnen nog meer hardlopers deelnemen, 2. zo kunnen man en vrouw elkaar afwisselen bij de kinderopvang

Voor het eerst zullen we gebruik maken van elektronische tijdwaarneming. Bij de huidige deelnemersaantallen is het handmatig bijna niet meer te doen. We worden dus ingehaald door ons eigen succes. We maken geen gebruik van ChampionChip of Racetimer, maar van Chronotrack. Het systeem is in de VS al veelvuldig in gebruik bij grote evenementen, onder meer de New York City Marathon. Nu dus ook bij de Safari Run.

Zoals altijd mogen deelnemers na het lopen gratis naar Burgers’ Zoo, krijgen ze tijdens de afterparty in het Safari Restaurant een gratis consumptie en maken ook nog eens kans uit leuke prijzen bij de tombola. Alle kinderen die deelnemen aan de Pandaloop (t/m 8 jaar) of de Welpenloop (t/m 12 jaar) krijgen een tegoedbon voor een gratis pannenkoek in ‘t Pannekoekhuis Arnhem. Het restaurant ligt vlakbij Landgoed Schaersbergen aan de Kemperbergerweg in Arnhem en is de winnaar van de pannenkoektest van Hallo Gelderland. De tegoedbon kan tot 1 april gebruikt worden.

‘t Pannekoekhuis stelt voor de snelste kinderen ook prijzen beschikbaar. De nummers 1, 2 en 3 van de jongens en de meisjes op de Pandaloop en de Welpenloop krijgen een dinerbon ter waarde van € 25, € 20 en € 15. En natuurlijk krijgen de winnaars ook een mooie beker. Alle kinderen krijgen een medaille.

Voor de deelnemers van Chat’n'Run Circuit is de Safari Run de grote finale. Daarbij zijn extra bonuspunten te verdienen en bovendien worden de prijzen uitgedeeld bij de afterparty in het Safari Restaurant van Burgers’ Zoo.

Geen opmerkingen: